Wild Hearts Travel -pikaopas

Kuusi Etsitkö myös nopeaa matkustamista Wild Heartsissä? No, olet juuri tullut oikeaan paikkaan. Tässä pelissä on valtava kartta, jossa on monia tutkittavia alueita. Et todellakaan halua kävellä pisteestä A pisteeseen B. Onneksi Fast Travel -ominaisuus säästää metsästäjien paljon aikaa. Joten tämä jättää meille kysymyksen, kuinka tämä tehdään. Tässä on kaikki, mitä sinun pitäisi tietää.

Kuinka nopeasti matkustaa Wild Heartsissa?

villiin sydämiin, teltan rakentaminen on yksi tapa, jonka läpi voit matkustaa nopeasti. Ei mikä tahansa teltta, vaan metsästäjän teltta Karakuri lohikäärme. Nämä teltat toimivat nopeina matkapisteinä, joiden välillä voit kulkea. Teltan voi rakentaa kuluttamalla 50 Maan energia. Kun olet rakentanut teltan onnistuneesti, se näkyy pelikartalla.

Voit sitten siirtyä kartalle ja olla vuorovaikutuksessa teltan kanssa ja matkustaa sinne nopeasti Wild Heartsissa. Teltan rakentaminen lähelle leirintäaluetta satunnaisen sijainnin sijaan maksaa suhteellisen halvempaa maasähköä. Jos sinä Rakenna teltta leirintäalueen lähelle, se maksaa sinulle vain 5 maaenergiaa 50 sijasta.
Myöskään nopeita matkapisteitä (telttoja) ei mielestäni kannata rakentaa liian lähelle toisiaan. Tällä tavalla tuhlaat vain aikaa ja energiaa. Jos levität ne kartalle niin, että ne kattavat lähes kaikki alueet, se voi osoittautua täydelliseksi nopeaksi matkajärjestelyksi Wild Heartsissa. Voit sitten käyttää sitä milloin tahansa matkustaaksesi nopeasti melkein mihin tahansa kartan kulmaan vaivattomasti. Tämä kattaa kaiken Fast Traveling in Wild Heartsista. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Villien sydämien oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up