Witcher 3 Enemy Upscaling: kuinka poistaa se käytöstä

Uusin Net-gen-päivitys toi useita muutoksia Witcher 3 Wild Huntiin. Päivitys sisälsi useita Netflix-teemoja, graafisia parannuksia ja paljon muuta. Tämä päivitys sisältää myös joitain vanhoja toistuvia pelimekaniikkoja, kohteita ja asetuksia. Yksi niistä sisältää Enemy Upscaling -toiminnon, joka lisää vihollistesi tehotasoa. Mutta jotkut pelaajat ovat hieman hämmentyneitä tämän vaihtoehdon käyttöönotosta. Älä huoli, tutustu oppaaseemme, joka selittää kaiken Enemy Upscaling -toiminnosta Witcher 3:ssa ja kuinka se kytketään pois tai päälle.

Table
  1. Mikä on Witcher 3 -vihollisen skaalaus
    1. Kuinka poistaa vihollisen skaalaus käytöstä

Mikä on Witcher 3 -vihollisen skaalaus

The Enemy Upscaling on asetus alla Pelivaihtoehdot joka tasapainottaa matalan tason vihollisten voimatasoa. Kun otat tämän vaihtoehdon käyttöön, kohtaamasi viholliset mukautuvat tehotasosi mukaan. Tämä asetus tasapainottaa automaattisesti tehotason skaalaus vastaamaan sitä Geraltin taso.

Myös lisääntyy the saalis se riippuu sinusta taso. Lisäksi näiden vihollisten poistaminen palkitsee sinut Lisä XP. Ja voit käyttää sitä tasolle pääsemiseksi Geralt Nopeammin. Niin on myös vihollisen skaalaus lisääntyy the Vaikeusaste näiden vihollisten kohtaamisessa ja voittamisessa. Se on kuitenkin sopiva vaihtoehto veteraaneille tai kokeneille pelaajille. Mutta kuinka poistaa vihollisen skaalaus käytöstä Witcher 3:ssa? Selvitä se vierittämällä alareunaan.

Kuinka poistaa vihollisen skaalaus käytöstä

Poista tämä asetus käytöstä seuraavasti:

  • Lyö Taukopainike ja suuntaa kohti Vaihtoehdot.
  • Paina sitten Peli ja siirry kohtaan Enemy Upscaling.
  • Kytke kytkin pois päältä Vihollisen päivitys sijoitus.

Jos pidät sitä liian haastavana, voit myös vaihtaa takaisin saman tason vihollisiin mahdollistaa tämä vaihtoehto. Kun poistat vihollisen skaalauksen käytöstä, poistat sen menettää lisä XP:stä ja lisääntyneestä ryöstöstä. Joten jätämme loput päätöksestäsi.
Siinä on kaikki vihollisen skaalaus Witcher 3:ssa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu muihin oppaihimme osoitteessa kuinka saada Aerondight, missä vaihtaa kolikoita, kuinka matkustaa nopeastija Lisää Witcher 3 oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up