Witcher 3 -kohteet, jotka ovat parhaita ja huonoimpia myytäviä

Nyt kun Next Gen -päivitys on julkaistu, pelaajat pelaavat jälleen Geralt of Rivia -nimellä. Vaikka monet ovat käyttäneet useita esineitä ja nousseet tasolle, monet ovat edelleen hämmentyneitä siitä, mitkä ovat parhaita ja huonoimpia myytäviä kohteita Witcher 3:ssa. Koska tämä on melko suuri osa peliä, sinun on oltava varma päätöksistä aiot tehdä. On kuitenkin melko vaikeaa selvittää, mitkä tuotteet voivat olla hyödyllisiä tulevaisuudessa. Sinun on kuitenkin myytävä osa niistä saadaksesi kolikot, joita tarvitset tulevia tasoja ja päivityksiä varten. Koska olet täällä, olet kokenut tämän myös hankalaksi ja yrität nähdä, mitä tuotteita sinun pitäisi myydä ja mitä ei. Tämän oppaan avulla voimme auttaa sinua.

Parhaat ja huonoimmat myytävät tuotteet Witcher 3:ssa

Kuvan lähde: GameSpot (YouTube) Vaikka voit myydä monia tuotteita, jotkin tuotteet ovat kysyttyjä edistyessäsi. Joten on joitain kohteita, joiden pitäisi pysyä koskemattomien luettelossasi. Tämän lisäksi eräät harvinaiset esineet ja tehtävän esineet vaaditaan etenemään itse tehtävässä. Jos myyt nämä tuotteet, tehtävä jää kesken. Tässä ovat parhaat tuotteet, joita voit myydä Witcher 3:ssa:

  • Jalokivet – Jalokivet, kuten rubiinit, helmet ja ametistit, maksavat korkeita kolikoita, ja monet kauppiaat ovat valmiita ostamaan niitä.
  • Kirjat – Kirjojen lukeminen ensimmäistä kertaa antaa tarvittavan tiedon. Sen jälkeen ei ole mitään järkeä pitää niitä lähellä.
  • Aseet ja panssarit – Yleiset ja Master-tason laitteet ovat erittäin hyödyllisiä kolikoiden luomiseen. Koska ne löytyvät helposti, voit luoda nopeasti hyödyllisiä kolikoita.

Nyt kun olet nähnyt parhaat tuotteet, on aika nähdä huonoimmat myytävät tuotteet Witcher 3:ssa:

  • Quest kohteita – Jos myyt esineitä, jotka on hankittu tehtävän ollessa käynnissä, on mahdollista, että tehtäväsi jää kesken.
  • Glyfit ja riimukivet – Nämä ovat varsin hyödyllisiä pelin myöhemmissä osissa. Joten älä myy niitä.
  • Korut – Sen sijaan, että myyt jalokiviä, mieluummin pura ne ja muunna ne jalokiviksi.

Siinä on kaikki parhaat ja huonoimmat myytävät tuotteet Witcher 3:ssa. Kun olet täällä, muista käydä tutustumassa Taikuri 3 oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up