Witcher 3 kuulustelu Q&A

Witcher 3:n avulla voit määrittää maailman ja sen, miten NPC:t näkevät sinut Witcher 2:n tapahtumien perusteella. Kenraali, jolla on kysymyksiä muun muassa Aryanista ja Lethosta, kuulustelee Geraltia. Koska on tärkeää, että annat parhaat vastaukset kaikkiin kuulustelukysymyksiin Witcher 3:ssa, suosittelemme tutustumaan oppaaseemme vaihtoehtojen ymmärtämiseksi. Koska tämä lopulta luo oman maailmansi Witcher 3:lle, parhaiden vastausten saaminen auttaa. Joten kun tilanne syntyy, tiedät jo mitä tehdä. Mutta ennen kuin menemme pidemmälle, Witcher 2:sta on luvassa spoilereita. Sinua on varoitettu. Koska aiot tehdä parhaan maailman, vieritä alas ja käytä niitä.

Kaikki Witcher 3:n kuulustelukysymykset (Aryan, Leto ja muut)

Kysymykset koskevat Witcher 2:n tapahtumia, joihin osallistuvat mm. Aryan ja Leto. Kuitenkin vastauksesi itse asiassa muokkaa Witcher 2:n tapahtumia. Joten periaatteessa sinulla on kyky muuttaa näitä tapahtumia ja se vetää sinut takaisin maailmaan. Samalla se ratkaisee myös sen, kuinka Geralt näkee maailman. Tässä ovat kaikki Witcher 3:n kuulustelukysymykset ja vastaukset.

Kysymys: Mitä Aryanille tapahtui?

La Valetten piirityksen aikana taistelet lopulta arjalainen La Valettea, paronitarin poikaa vastaan. Vastauksesi tähän kysymykseen saattaa auttaa sinua seuraavan pelin tehtävässä tai ei. Selitämme, kuinka molemmat vastaukset vaikuttavat maailmaasi. Tässä on vastauksia Witcher 3:n kuulustelukysymyksiin.

 • Vastauksen valinta 1 "Tapoin Aryanin piirityksen aikana. Se vain tapahtui näin.

Jos tapat Aryanin, kaikki mahdollisuudet tulevaan vuorovaikutukseen hänen kanssaan loppuvat. Tämä johtaa myös muutokseen yhdessä La Valette -vankityrmän tehtävälinjoista.

 • Vastauksen valinta 2 – Säästin hänen henkensä. Hän juoksi pois.

Jos säästät Aryania, hän tapaa Geraltin tulevaisuudessa. Tarkemmin La Valetten vankityrmissä ja sitten Loc Muinnessa.

Kysymys: Kuinka Geralt pääsi eroon Flotsamista?

Tämä on kuulustelun alku, joka lähtee vastaustesi perusteella. Siten se tarjoaa maailmalle näkökulman Witcheriin ja hänen näkemyksiinsä. Selitämme jälleen kerran vastaukset Witcher 3:n kuulustelukysymyksiin.

 • Vastauksen valinta 1 – Lähdin Flotsamista Vernon Rochen kanssa.

Vernon Roche on Blue Stripesin komentaja ja ainoa, joka uskoo Geraltin viattomuuteen. Jos valitset tämän vaihtoehdon, Roche kutsuu sinut partisaanien piilopaikkaan.

 • Vastauksen valinta 2 – Liityin Iorvethiin, hän auttoi minua.

Vaikka sillä ei ole paljon vaikutusta sinuun, Iorveth on viattomien tappaja saavuttaakseen tavoitteensa. Joten jos olet hänen puolellaan, sinulla on vaikeuksia päästä partisaanien piilopaikkaleirille. Kuten sanoimme, vaikutus on kuitenkin vähäinen.

Kysymys: Miksi Geralt sekaantui Loc Muinneen?

Geraltin on pelastettava ihminen täällä. Valinta riippuu kuitenkin vastauksestasi edelliseen kysymykseen. Nyt kun olet täällä saadaksesi vastauksia Witcher 3:n kuulustelukysymyksiin, valintasi alkavat näkyä tässä.

 • Valitse Vernon Roche
 • Vastauksen valinta 1 – Minun piti pelastaa Triss.

Triss Merigold on kuuluisa hahmo sarjassa ja säästäminen täällä auttaa sinua velhojen konklaavissa. Hän voi kertoa heille, että Sile de Tansarvillellä oli jotain tekemistä kuninkaan salamurhan kanssa. HMS Oxenfurt-Tretogorin lähellä on ohjattu velho, joka ilmestyy vasta, kun olet antanut tämän vastauksen.

 • Vastauksen valinta 2 – Hän auttoi Rochea pelastamaan Anaisin.

Anais La Valette on edesmenneen kuningas Foltestin oletettu paskiainen tytär ja voisi tuoda tasapainoa Temeriaan. Joten Roche aikoo löytää ja tuoda hänet. Vaikutus on kuitenkin siinä, että et voi tällä kertaa kohdata NPC-velhoa.

 • Valitse Iorveth
 • Vastauksen valinta 1 – Minun piti pelastaa Triss.

Tulos pysyy samana kuin valinta, kun valitsit Vernon Rochen aiemmin.

 • Vastauksen valinta 2 – Hän auttoi Iorvethia kumoamaan Saskian loitsun.

Saskia on voimakas lohikäärme, joka ottaa ihmisen muodon ja jota velho ihastuu. Se on eräänlainen palvelus Iorvethille. Tämä johtaa kuitenkin lopulta noitajahdintaan, jolloin et tapaa ohjattua NPC:tä.

Kysymys: mikä oli Sile de Tansarvillen kohtalo?

Sile de Tansarville näytteli roolia kuninkaan salamurhassa, joten tämä kysymys herää luonnollisesti. Witcher 3:n kuulustelukysymykset ja vastaukset ovat päättymässä. Tämän jälkeen saat vain yhden lisää.

 • Vastauksen valinta 1 – Sile on paennut.

Vaikka Geralt auttaa häntä pakenemaan tämän valinnan ansiosta, hänen läsnäolonsa pelissä on heikkoa. Hän ilmestyy Margarita Laux-Antillesin selliin, kun Yennefer ja Geralt yrittävät vapauttaa hänet. Hän kuitenkin kuolee pian, joten merkitys ei ole kovin tärkeä.

 • Vastauksen valinta 2 – Ymmärsi, mitä hänelle tapahtui.

Tämä tarkoittaa, että Sile tuhoutuu, eikä sinun tarvitse käydä läpi Margarita Laux-Antillesin solun skenaariota.

Kysymys: Mikä oli Lethon kohtalo?

Geralt kohtaa Lethon Witcher 2:n lopussa ja siksi tämä kysymys on tärkeä maailman luomisessa. Älä huolehdi, sillä olet lopettanut Witcher 3:n kuulustelukysymykset ja vastaukset.

 • Vastauksen valinta 1 – Tämä liitto on kuollut. Tapoin Lethon.

Jos valitset tämän valinnan, Letho ei näy Witcher 3:ssa ja menetät tehtävän hänen kanssaan.

 • Vastauksen valinta 2 – Onko se liitto vielä elossa? Mitä Letholle tapahtui?

Letho on toinen Witcher, ja jos Geralt päättää säästää hänet Witcher 2:n lopussa, hän on mukana uudessa. Lethon kanssa Geraltilla on tehtävä, joka tunnetaan nimellä Ghosts of the Past. Siinä on kaikki Witcher 3:n kuulustelujen kysymykset ja vastaukset. Kun olet täällä, tutustu Oppaat -osiossa saadaksesi lisää tällaista sisältöä Relow Gamein avulla.

Table
 1. Kaikki Witcher 3:n kuulustelukysymykset (Aryan, Leto ja muut)
  1. Kysymys: Mitä Aryanille tapahtui?
  2. Kysymys: Kuinka Geralt pääsi eroon Flotsamista?
  3. Kysymys: Miksi Geralt sekaantui Loc Muinneen?
  4. Kysymys: mikä oli Sile de Tansarvillen kohtalo?
  5. Kysymys: Mikä oli Lethon kohtalo?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up