Witcher 3 Next-Gen DLC:stä puuttuu virhe tallennetta ladattaessa: Korjaa

Tuore Next-gen-päivitys on lisännyt klassiseen Witcher 3:een. Peliin on lisätty useita parannuksia, päivityksiä ja uutta sisältöä. Tämän äskettäisen päivityksen mukana tulee myös Netflix DLC, jossa on useita sisäänrakennettuja modifikaatioita. Outo virheen vuoksi PlayStation-pelaajat eivät pysty lataamaan pelin tallennustiedostoaan. Tämä virhe osoittaa, että joitakin DLC-tiedostoja puuttuu, vaikka olet asentanut ne kaikki. Mutta onko tähän ongelmaan ratkaisua? Tutustu oppaaseemme puuttuvan DLC-virheen korjaamiseksi ladattaessa tallennusta Witcher 3 Next-Gen -versiossa.

Witcher 3 Next-Genin puuttuvan DLC-virheen korjaaminen tallennetta ladattaessa

Pääsyy puuttuvaan DLC-virheeseen johtuu siitä, että konsolia ei ole määritetty ensisijaiseksi konsoliksi. Voit kohdata tämän ongelman PS4- ja PS5-konsoleissa. Korjataksesi tämän, sinun on asetettava konsoli muotoon Ensisijainen. Olet ehkä menettänyt PS4:n tai PS5:n asettamisen ensisijaiseksi konsoliksi rekisteröityessäsi ensimmäistä kertaa. Joten näin voit korjata puuttuvan DLC-latauksen tallennusvirheen Witcher 3:ssa molemmille konsoleille:
Playstation 4 (PS4)

  • Mene PS verkko tai Tilin hallinta aloitusnäytöstä.
  • Lyö "Aktivoida sinun Ensisijaisena PS4” ja valitse vaihtoehto Aktivoida -painiketta.
  • Näin konsolistasi tulisi ensisijainen konsoli.

Playstation 5 (PS5)

  • Mene asetukset ja valitse Käyttäjät ja tilit vaihtoehto.
  • Valitse sitten muu vaihtoehto.
  • Sinun on valittava Konsolin jakaminen & Offline-peli.
  • Valitse nyt Mahdollistaa mahdollisuus asettaa PS5 ensisijaiseksi konsoliksi.

Huomaa, että voit aktivoida tai ottaa käyttöön vain a single PlayStation pääkonsulina puolesta. Siinä on kaikki puuttuvan DLC-virheen korjaaminen ladattaessa tallennusta Witcher 3 Next-gen -versiossa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu muihin oppaihimme osoitteessa missä myydä roskatuotteita, kuinka päivittää aseita ja panssareita, kuinka saada Netflix Armorja Lisää Witcher 3 oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up