Wo Long Fallen Dynasty Performance Boost

Wo Long Fallen Dynasty julkaistiin juuri ja on jo lukittu huonon suorituskyvyn ongelmia. Koska se on uusi peli, päinvastoin hidastukset, pätkiminen tai äkilliset kehyksen pudotukset ongelmat eivät ole mitään outoa. Tällaisia ​​virheitä kohtaavat enimmäkseen pelaajat, jotka ovat ladanneet tämän pelin Steam-tietokoneelle. Jos olet yksi niistä pelaajista, jotka kokevat sen, olet juuri tullut oikeaan paikkaan. Tässä on joitakin ratkaisuja tämän ongelman korjaamiseen.

Table
 1. Viivästyneiden, pätkivien tai FPS-ongelmien korjaaminen Wo Long Fallen -dynastiassa - Performance Boost
  1. Päivitä näytönohjaimesi ajurit
  2. Korjaa peli
  3. Sulje tarpeettomat sovellukset
  4. Se voi olla bugi

Viivästyneiden, pätkivien tai FPS-ongelmien korjaaminen Wo Long Fallen -dynastiassa - Performance Boost

Ennen kuin jatkat, varmista, että järjestelmäsi pystyy suorittamaan tätä peliä. Tässä ovat järjestelmän vähimmäisvaatimukset, jotta Wo Long: Fallen Dynasty toimii sujuvasti.

 • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 tai Windows 11, 64-bittinen
 • Prosessori: Intel Core™ i5-8400, AMD Ryzen™ 5 3400G
 • Muisti: 8GB RAM
 • Grafiikka: GeForce GTX 1650 4GB, Radeon RX 570 4GB
 • DirectX: versio 12
 • Verkko: Internet-laajakaistayhteys
 • Tallennustila: 60 Gt vapaata tilaa

Jos laitteistosi ei täytä yllä olevia vaatimuksia, tämä voi olla syy siihen, miksi Wo Long Fallen Dynasty toimii väärin tietokoneessasi. Muutoin voit kokeilla seuraavia ratkaisuja korjataksesi viiveet tai pudonneet kehykset:

Päivitä näytönohjaimesi ajurit

Vanhentunut näytönohjain voi aiheuttaa erilaisia ​​visuaalisia ongelmia, kuten kehysten putoamista tai pätkimistä. Näin voit päivittää GPU-ohjaimen tietokoneellasi parantaaksesi suorituskykyä:

 • Hae hakupalkista Laitehallinta.
 • Avaa sitten Laitehallinta ja kaksoisnapsauta Näytä sovittimet vaihtoehto.
 • Sen jälkeen saat nimesi Grafiikkaohjain.
 • Napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Päivitä ajurit vaihtoehto.

Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää Nvidia TAI AMD -sivustosta, josta voit ladata uusimmat näytönohjaimet vastaaville tietokoneille.

Korjaa peli

On myös mahdollista, että jotkut pelitiedostoistasi ovat vioittuneet. Tämä on saattanut antaa pelille mahdollisuuden käyttää koko järjestelmän potentiaalia. Näissä tapauksissa on parempi korjata peli uudelleen asentamisen sijaan. Näin saat työn tehtyä:

 • Mene Steam kirjasto ja napsauta hiiren kakkospainikkeella Wo Long Fallen Dynasty.
 • Napsauta nyt Omaisuus > Paikalliset tiedostot muodossa.
 • Siirry sieltä ja napsauta Tarkista pelitiedostojen eheys pelin korjaamiseksi.

Sulje tarpeettomat sovellukset

Useimmiten Windows käyttää useita sovelluksia taustalla. Nämä taustalla toimivat sovellukset voivat hidastaa Wo Long Fallen Dynastya tai kaataa sen. Yritä sitten sulkea kaikki merkityksettömät taustasovellukset ja käynnistää peli uudelleen. Se parantaa ehdottomasti suorituskykyä.

Se voi olla bugi

Koska peli on tuore, on mahdollista, että mahdollinen bugi saa Wo Longin änkyttämään tai kaatumaan. Näissä tapauksissa et voi tehdä muuta kuin odottaa, että kehittäjät aloittavat korjaustiedoston päivityksen. Voit kuitenkin käydä Koei Tecmo Americassa (kehittäjät) Tukisivusto raportoimaan ongelmista. Tämä on kaikki mitä voit tehdä korjataksesi Wo Long Fallen -dynastian viivästys- ja kehysongelmat. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Opastaa Wo Long Fallen -dynastiaa Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up