Wo Long Fallen Dynasty Soft Caps kaikille tilastoille

Soulsgamen kaavaa noudattava Wo Long: Fallen Dynasty sisältää erilaisia ​​tilastoja, joiden avulla pelaajat voivat rakentaa hahmoaan. Mutta jos taitopisteitä tai ominaisuuksia on rajoitettu, niiden pehmeiden suojusten tunteminen on ratkaisevan tärkeää. Jos pystyt keskittymään vain yhteen tilastoon, sinulla voi olla vaikeuksia nousta tasolle tai kunnioittaa muita tilastoja. Ja jos stat on saavuttanut pehmeän korkin, sen tasoittaminen tai parantaminen on turhaa. Tämä johtuu siitä, että he tarjoavat sinulle pienempiä bonuksia. Mutta mitkä ovat kunkin tilaston pehmeät ylärajat? Tutustu oppaaseemme saadaksesi lisätietoja kaikista Wo Long Fallen Dynasty -pehmeistä lippaista.

Pehmeät lippalakit Wo Long Fallen -dynastiassa (selitys)

Kaikkien tilastojen pehmeät ylärajat, jotka saavutat tasotason nousun tai tilastojen parantamisen aikana, eivät tarjoa tarpeeksi bonuksia. Esimerkiksi kun nostat tietyn tilaston, se antaa 30% bonuksen. Mutta kun päivität sen neljännen tai viidennen kerran, saat vain 10 %. Tilastojen päivittäminen yksinkertaisesti tuhlaa taitopisteitäsi tai aitoa Qi:tä. Siksi on tärkeää tietää eri tilastojen pehmeät korkit. Yhteensä on viisi tärkeintä tilastoa, jotka tunnetaan nimellä Hyve Wo Longin langenneessa dynastiassa. Näitä hyveitä tai tilastoja voidaan lisätä ja tasoittaa kuluttamalla aitoa Qi:tä. Mutta kunkin tilaston pehmeät ylärajat vaihtelevat toisistaan. Kiitos Reddit-käyttäjälle, u/HappierShibe JA u/TheFightiNCowboy, meillä on pehmeät liput kaikille tilastoille. Varusta paino kuormitus pehmeä korkki on 35 Maa. Joten tässä on pehmeä korkki jokaiselle Wo Longin tilastolle:

 • Puolustan puolustaminen: taso 40
 • Metal Spiritin kestävyys: Huomaa, että tämä tila putoaa jyrkästi, kun painat ensimmäistä pehmeää korkkia.
  • Ensimmäinen pehmeä korkki – taso 10
  • Toinen pehmeä korkki – taso 22
  • Kolmas Soft Cap – taso 50
 • Alkoholin kulutusaste:
  • Ensimmäinen Soft Cap – 15 tasoa
  • Toinen Soft Cap – 30 tasoa
  • Kolmas Soft Cap – 46 tasoa
 • THE Hengen voitto JA Loitsujen kestonopeus varten hyökkäys JA poikkeavaa tilastot näyttävät lineaarisilta kahden pisteen osalta.

Jos haluat kunnioittaa ja muuttaa tilastojasi, kunnioitus on ilmaista Wo Long Fallen -dynastiassa. Voit avata respec-lukituksen tiedoston viimeistelyn jälkeen viides päätehtävä. Kun olet suorittanut tämän tehtävän, voit olla vuorovaikutuksessa Taistelun lippu kunnioittaa tilastojasi tai hyveitäsi. Siitä Soft capsissa on kyse Wo Long Fallen -dynastiassa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka pelata moninpeliä, mistä löytää kadonnut aviomiesJA Lisäksi Opastaa Wo Long Fallen -dynastiaa omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up