World of Warcraft 2023 Roadmap julkistettu!

Azerothin seikkailijoilla on paljon odotettavaa vuonna 2023, sillä kehitystiimi on paljastanut vuoden suunnitelmansa uudessa päivityksessä, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti Dragonflightin tie edessä.

Jonkin sisällä blogikirjoituksiaWorld of Warcraftin päätuottaja Holly Longdale kertoo, mitä tulevaisuus tuo tullessaan pelaajille kuusi sisältöpäivitystä livenä koko 2023! Tämä sisältää kaksi suurta päivitystä, laajennustemme perinteisiä tukipilareita, uusia vyöhykkeitä, ratsioita ja kausipalkintoja. Lisäksi heidän joukossaan pelaajat voivat odottaa maailman jatkuvan laajentuvan ja kehittyvän uusien maailmantapahtumien, järjestelmäpäivitysten ja Evergreen Holidays -juhlien, uusien vankityrmäkokemuksien, uusien kerrontalukujen ja välikohtausten myötä, jotka voivat toimia epilogeina tai prologeina seuraavalle. tärkeä askel seikkailussa ja lisää mahdollisuuksia kehittäjille vastata pelaajien palautteeseen.

Tulevan 10.0.5-sisältöpäivityksen odotetaan julkaistavan ensi vuoden alussa, ja se tuo mukanaan Kauppapostijärjestelmä jonka avulla kaikkien pelityylien pelaajat voivat saada laajan valikoiman hauskoja kosmeettisia palkintoja, sekä mahdollistaa heikkolaatuisten ja arkipäiväisten esineiden, kuten transmog skinien (niille, jotka pitävät hieman nöyrimmistä) ja joitain uusia hankintoja. maailman sisältöä Primalist Tomorrow -alueella. Pian tämän jälkeen 10.0.7-sisältöpäivitys julkaistaan Testaa julkista maailmaa. 10.0.7 sisältää uuden kampanjan seikkailuista ja toistettavasta sisällöstä, joka on asetettu Forbidden Reachiin, kun draktyrit palaavat vangitsemispaikalleen (joidenkin odottamattomien vieraiden kanssa) saadakseen lisätietoja alkuperästään ja kohtalostaan. Tämä sisältö luo seuraavan suuren Dragonflight-luvun, ja kun se päättyy, pitäisi olla selvää, mikä seuraavan määränpään tulee olla. Tämän uuden sisällön lisäksi suunnitteilla on myös tehtävälinjojen lisääminen Human and Orc Heritage -kosmeettiseen panssariin, päivitetään joitain toistuvia lomia ja paljon muuta. Myös 10.1.5- ja 10.1.7-sisältöpäivitys on tulossa vuoden toisella puoliskolla, mikä kaventaa toisen ja kolmannen suuren päivityksen välistä kuilua. Vaikka näiden päivitysten koolle tai muodolle ei ole mitään erityistä kaavaa, tavoitteena on yksinkertaisesti enemmän Warcraftia: enemmän tarinaa, enemmän sisältöä, enemmän palkintoja, enemmän tapahtumia, enemmän teknisiä parannuksia ja vähemmän seisokkeja välillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up