Xbox Cloud Gaming -hiiren ja -näppäimistön tuki: Kuinka pelata

Xbox Cloud Gaming on saatavilla useille tuetuille alustoille pelaajille. Voit muodostaa etäyhteyden tietokoneeseesi pilvipelisovelluksen kautta ja käyttää sieltä satoja videopelejä. Mutta vaikka voit pelata näitä pelejä, sinun on käytettävä Xbox-ohjainta PC:llä. Jos pelaat ampujaa, ohjaimen käyttö voi olla hieman tuskaa. Toisaalta hiiren käyttö voi antaa sinulle kilpailuetua. Vaikka useimmat pelaajat odottavat Microsoftin julkaisevan korjaustiedoston näppäimistön ja hiiren tuella, on toinen tapa. Tutustu sitten oppaaseemme Xbox Cloud Gaming -pelien pelaamisesta näppäimistöllä ja hiirellä.

Kuinka pelata Xbox Cloud Gamingia näppäimistöllä ja hiirellä

Voit pelata Xbox Cloud Gamingia näppäimistöllä ja hiirellä asentamallanäppäimistö ja hiiret xCloudillelaajennus. Se on kolmannen osapuolen laajennus, jota tuetaan vain yhteensopivilla selaimilla. Nämä selaimet sisältävät Google Chrome & Microsoft Edge. Kun olet ladannut ja asentanut laajennuksen, sinua pyydetään ottamaan käyttöön näppäimistön ja hiiren tuki.

Vaikka tämä laajennus oli aiemmin ilmainen, sinun on maksettava 3,99 dollaria kertamaksuna elinikäisestä käyttöoikeudesta juuri nyt. Vaihtoehtoisesti voit myös kokeilla kolmen päivän kokeilu ennen laajennuksen ostamista. Microsoft-tiimi julkaisee näppäimistön ja hiiren tuen korjaustiedoston lopulta. Voit kuitenkin käyttää tätä selainlaajennusta, kunnes päivitys julkaistaan ​​tulevaisuudessa.
Lue myös | Fortnite Xbox Cloud Gaming – Kuinka pelata iPhonella, Androidilla
Voit käyttää tätä laajennusta pelataksesi lukemattomia pelejä laitteillasi Xcloud. Riippumatta siitä, onko peli natiivisti tukee hiirtä ja näppäimistöä, xCloud toimii kaikissa peleissä. Voit myös poistaa käytöstä ja vaihtaa ohjaimeen, jos mahdollista. Sinun tarvitsee vain napsauttaa laajennuksen kytkinpainiketta. Voit liittää tiedoston uudelleen Analoginen tikku, liipaisimet, d-tyyny, JA muita painikkeita näppäimistölle ja hiirelle käyttämällä tätä laajennusta.
XCloud-laajennus on kuitenkin epävirallinen ja avoimen lähdekoodin. Joten suosittelemme, että käytät sitä omalla riskilläsi ja harkintasi mukaan.
Siinä on kaikki Xbox Cloud Gaming -pelien pelaamisesta näppäimistöllä ja hiirellä. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa parhaat xbox-pilvipelit, kuinka käytät pelin jakoominaisuutta, parhaat pelit, kuten God of War XboxilleJA Lisäksi Videopelioppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up