Yhteenveto eniten pelatuista PC-peleistä

Useimmissa verkkopalveluissa on kaikenlainen yhteenveto, olipa kyseessä sitten Spotify Wrapped -soittolistasi, Twitch-yhteenveto tai vuoden 2022 rullan luominen Instagramissa. Kuten nämä palvelut, Steam Replay 2022 sisältää useita kohokohtia peleille, joita olet pelannut tänä vuonna. Jos olet innokas pelaaja, saatat haluta tietää pelimieltymyksesi, -tottumukset ja paljon muuta. Tutustu sitten oppaaseemme kuinka näet Steam Replay 2022 -pelisi.

Table
  1. Kuinka nähdä Steam Replay 2022 – PC Games Roundup
    1. Mitkä ovat erilaiset tilastot?

Kuinka nähdä Steam Replay 2022 – PC Games Roundup

Voit mennä virkailijalle Höyry verkkosivusto (tässä) saadaksesi toiston vuosi 2022. Sinun tarvitsee vain mennä Steam Replay -sivu saadaksesi täydelliset tilastot. Vaihtoehtoisesti voit myös mennä osoitteeseen Steam-käynnistin saadaksesi vuoden 2022 toiston. Hanki Steam Replay noudattamalla alla olevia ohjeita:

  • Mene ensin osoitteeseen Steam verkkosivusto ja pääsy tilillesi.
  • Mene nyt kohtaan Steam-toistot sivua nähdäksesi kohokohdat.
  • Kuten edellä mainittiin, voit myös nähdä Steam Replaysi käynnistysohjelmasta.
  • Kun käynnistät Steamin, sinua pyydetään tarkastelemaan tiedostoa Steam-toistot.
  • Lyö "Tarkastele Steam-toistoasi” tarkastellaksesi tämän vuoden virstanpylväitäsi.

Vieritä alas nähdäksesi kaikki kohokohtasi, saavutuksesi, pisimmät sarjasi ja lähemmin pelatuimpia pelejäsi. Sen lisäksi voit myös Jakaa nämä korostaa tai säilytä ne sinulle. Voit jakaa toiston omasi kanssa Steam ystävät tai kanssa julkinen ympäri maailmaa.

Mitkä ovat erilaiset tilastot?

Vaikka Steam Replay sisältää eniten pelatut pelit ja kokonaispeliaikasi, lisämaili. Tämä toisto näyttää myös istuntoja yhteensä pelasitko ja milloin aloitit tietyt pelit. Kun vierität kohokohtia alaspäin, löydät myös omasi vertailu vastaan levätä -lta Steam pelaajat. Ja miten Steamin keskiarvo lasketaan yhteen. Mielenkiintoista on, että Steam Replay käyttää myös a Hämähäkki kaavio ilmaisemaan, millainen pelaaja olet. Tämä hämähäkkitaulukko käyttää pelejä, joita pelasit eniten vuonna 2022.
Merkinmetsästäjät voivat iloita koska pelaajat saavat myös prosenttiosuuden Steam-merkki niiden katsomiseen 2022 vastaukset. Siirry sitten Steamiin saadaksesi täydellisen katsauksen tämän vuoden peleistä.
Siinä on kaikki Steam Replay 2022:n katsomisesta. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa mistä ostaa steam-lahjakortteja, parhaat Steam Deckin vahvistamat pelitja parhaat ilmaiset PC-pelit Steam täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up