Kaikki Electroculus-toimipaikat Genshin Impactissa

Genshin Impact sisältää joukon seikkailuesineitä hajallaan sen laajassa avoimessa maailmassa. Yksi niistä sisältää Electroculuksen, joka löytyy kaikkialta Inazuman alueelta. Voit tarjota Electroculia Seitsemän patsaalle saadaksesi erilaisia ​​palkintoja. Koska näitä esineitä on rajoitetusti, niitä ei voida viljellä ja niitä löytyy vain tietyistä paikoista. Mutta monet pelaajat eivät löydä niitä mistään. Älä huoli, tutustu oppaaseemme löytääksesi kaikki Electroculus-paikat Genshin Impactissa.

Kaikki Electroculus Genshin Impactin sijainnit

Kuten edellä mainittiin, voit löytää Electroculuksen vain tietyistä paikoista Inazuman alueella. Genshin Impactissa on kaikkiaan 181 Eletroculus-esinettä Inazuman ympärillä. Niitä löytyy kuudelta suurelta alueelta. Ja ne ovat seuraavat:

 • Narukamin saari
 • Kannazukan saari
 • Yashiorin saari
 • Watatsumin saari
 • Seirain saari
 • Tsurumi saari

Avulla virallinen interaktiivinen kartta of MiHoYo, löydät jokaisen Electroculin tarkan sijainnin. Voit napsauttaa kutakin näistä korostetuista paikoista löytääksesi niiden tarkat sijainnit vasemmasta ruudusta. Aloitetaan ensin Narukami-saaresta:

Narukamin saari

Voit löytää 39 artikkelia Electroculus Narukamin saarella. Suurin osa Electroculeista löytyy ylimaailmasta, mutta osa niistä voidaan hankkia erilaisilla vempaimilla, kuten Electrogranum ja Linssi muistaakseni. Ilman pitkiä puheita tässä ovat kaikki paikat, jotka voit löytää Electroculuksen Narukamista:

Kannazukan saari

On 29 Sähköpiste jonka löydät Kannazukan alueelta Inazumasta. Tässä on kartta, joka osoittaa jokaisen Electoculin sijainnin:

Yashiorin saaren sijainnit

Voit mennä 27 erilaista Electroculus hajallaan Yashiorin saarella. Joten tässä on interaktiivinen kartta, joka korostaa kaikki Yashiorin saaren Electroculukset:

Watatsumin saaren sijainnit

Kaiken kaikkiaan löydät 21 Electrocoli sijaitsee Watatsumin saaren ympärillä Inazuma alueella. Tarkista seuraavaksi kaikki tältä alueelta löytyneet Electroculus-paikat:

Seirai Island Electroculus -paikat

Löydät kokonaismäärän 35 Sähköpiste Seirain saarella Inazumassa. Alla olevasta kartasta löydät kaikki Serain sijainnit:

Tsurumi Island Electroculus -paikat

Löydät jopa 30 sähköpiste eri paikoissa Tsurumi-saarella Genshin Impactissa. Joten tässä on interaktiivinen kartta, joka korostaa kaikki Electroculus-paikat Tsurumissa:

Muista, että voit saada vain yhden Electroculin Moshiri Kara lähellä Tsurumi. Se on kertakäyttöinen verkkotunnus, joka sisältää vain yhden tason. Sinun on täytettävä joitain edellytyksiä avataksesi tämän verkkotunnuksen lukituksen. Mutta plussa on, että saat Maailman ihmeet tulos poistaaksesi tämän verkkotunnuksen eston. Voit katsoa alla olevasta videosta täydellisen visuaalisen esityksen saadaksesi selville kaikki 181 Electroculus-paikkaa Genshin vaikutus. Tämän hyödyllisen videon latasi Taka dd YouTubessa yksityiskohtaisten ohjeiden ja aikaleimien kera – se on katettu kaikissa Electroculus-kohteissa Genshin Impactissa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu muihin oppaihimme osoitteessa paras rakennelma Aloylle, kaikki Inazuma Shrine of the Deep -paikat, miten päästä Alcoriinja Lisää Genshin Impact Guide omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Table
 1. Kaikki Electroculus Genshin Impactin sijainnit
  1. Narukamin saari
  2. Kannazukan saari
  3. Yashiorin saaren sijainnit
  4. Watatsumin saaren sijainnit
  5. Seirai Island Electroculus -paikat
  6. Tsurumi Island Electroculus -paikat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up