Kaikki olennot Valheimin sumuisilla mailla [Selitetty]

Valheimin Mistlands-päivitys on täällä, ja se on myös tuonut mukanaan joukon uusia ominaisuuksia, joihin pelaajat voivat tottua. Siinä ei ole vain upouusia aseita, NPC-vihollisia, taikajärjestelmiä, vaan myös useita uusia olentoja. Tämä voi olla ylivoimaista uusille ja vanhoille pelaajille, minkä vuoksi olemme täällä tämän oppaan kanssa. Tässä on kaikki, mitä sinun tulee tietää Valheim Mislandsin olennoista.

Table
 1. Jokainen olento Valheimin sumuisissa maissa [Explained]
  1. Punkit
  2. Etsijät
  3. Gjall
  4. Kuningatar (päällikkö)

Jokainen olento Valheimin sumuisissa maissa [Explained]

Punkit

Punkit hyökkäävät yleensä kolmen hengen ryhmissä. He voivat hypätä sinun päällesi ja juoda vertasi. Vaikka yksittäinen punkki ei välttämättä aiheuta tarpeeksi vahinkoa, yritä välttää useamman kuin yhden kimppuun hyökkäämistä kerralla. Mikä tärkeintä, jatka liikkumistasi äläkä jää ympäriinsä!

Etsijät

Seeker on toinen olento Valheim Mislandsissa, jonka voit kohdata. Se näyttää jättimäiseltä torakalta, mutta ne eivät ole kovin nopeita. Ne voivat kuitenkin aiheuttaa sinulle paljon vahinkoa, joten ole varovainen.

Gjall

Gjall on yksi kauhistuttavimmista lisäyksistä Valheim Mislandsiin. Se on valtava hyönteinen, joka leijuu taivaalla ja näyttää meduusalta. Se kutee ajoittain myös punkkeja. Gjall ei voi iskeä, jos pysyt hänen ruumiinsa alla, joten yritä hyökätä hänen kimppuun alhaalta.

Kuningatar (päällikkö)

Kuningattaren kohtaamisen pitäisi olla perimmäinen tavoitteesi, koska tarvitset parhaat aseet ja panssarit. Häntä on erittäin vaikea lyödä. Sen ratkaiseminen vaatii paljon tutkimista, resurssien keräämistä ja luomista vaarallisessa uudessa biomissa. Lisäksi sen ulkonäkö voi saada väreitä pitkin selkärankaa. Mutta jos onnistut voittamaan hänet, sinut palkitaan monilla esineillä.

Muita Valheim Mislandsin olentoja ovat:

 • jänis
  Kana ja poikanen (kesytettävät olennot)
  Loren korppi (NPC)
  Dvergr (PNG)

Tämä on luettelo kaikista Valheim Mislandsin olennoista. Jos olet uusi pelissä, pysy kuulolla Luettelo Valheim-oppaista RelowGame.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up