Kuinka käyttää peilifraktaalia Blox-hedelmissä

Siitä lähtien, kun Race V4 esiteltiin Blox Fruitsille, koko pelaajakunta on viettänyt yötä päivää yrittäessään saada käsiinsä tätä erityistä tehoa. Vaikka jotkut pelaajat ovat löytäneet sen, monet eivät vieläkään ole varmoja, miten Mirror Fractalia käytetään Blox Fruitsissa. Tässä tulemme mukaan. Katso tästä oppaasta kuinka käyttää Mirror Fractalia Blox Fruitsissa.

Table
 1. Kuinka käyttää Mirror Fractalia Blox Fruitsissa
 2. Kuinka saada peilifraktaali
  1. Kerää jumalien malja
  2. Hanki 10 kutsuttua kaakaota
  3. Valmista kakkukuppi
  4. Kutsu pastakuningas

Kuinka käyttää Mirror Fractalia Blox Fruitsissa

Mirror Fractal on tärkeä esine, jonka tarvitset Race V4:n avaamiseen. Kun olet hankkinut, siirry osoitteeseen Miraasien saari kolmannessa meressä. Saavuta huipulle ja odota täysikuuta. Käytä juoksutaitoasi katsoessasi kuuta noin 15 sekunnin ajan. Sinun pitäisi saada viesti, jossa kerrotaan "Fraktaalipeilisi resonoi kuuhun."
Tämä on vain pieni askel, joka tarvitaan Race V4:n lukituksen avaamiseen. Katso täydellinen opas Race V4:n lukituksen avaamisesta täältä.

Kuinka saada peilifraktaali

Peilifraktaaleja heittää pomo nimeltä Taikinakuningas. Tässä ovat vaiheet, jotka vaaditaan Dough Kingin kutsumiseen:

 • Kerää jumalien malja
 • Hanki 10 kutsuttua kaakaota
 • Valmista kuppi kakkua

Katsotaanpa jokaista näistä yksityiskohtaisemmin.

Kerää jumalien malja

Saavu merilinnaan ja keskustele NPC:n kanssa Elite Hunter avataksesi tehtävän nimeltä Defeat Diablo. Kun tämä eliittimerirosvo on voitettu, hänen pitäisi hylätä jumalien malja, ellei yrittää uudelleen.

Hanki 10 kutsuttua kaakaota

Suuntaa Sea of ​​Treatsille ja voita siellä läsnä oleva NPC. Varmista, että ne ovat tasolla 2300 tai korkeampi ja heidän pitäisi pudottaa tarvitsemasi kutsuttu kaakao.

Valmista kakkukuppi

Keskustele makeisten merestä löydetyn Sweet Crafter -nimisen NPC:n kanssa. Jos sinulla on God Chalice ja tarvittava määrä Conjured Cocoaa, hän antaa sinulle kakkumaljan.

Kutsu pastakuningas

Nyt sinun tarvitsee vain tappaa 500 NPC:tä samalla saarella. Keskustele NPC:n kanssa nimeltä drip_mama, jotta voit seurata vihollisia, jotka ovat jäljellä voitettavana. Kun olet valmis, varusta Cake Chalice ja kutsu itse taikinakuningas. Huomaa, että tämä on vaikea pomo, ja on suositeltavaa, että osallistut pelaajaryhmän kanssa. Jos selviät hengissä, Mirror Fractal on palkintosi. Siinä kaikki mitä sinun tulee tietää Blox Fruitsin peilifraktaalista. Tutustu meidän muita tämän pelin oppaita täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up