Kuinka korjata "Ei voi liittyä online-raid-taisteluihin" Pokemon Scarletissa ja Violetissa

Monet pelaajat valittavat, etteivät he pääse mukaan Online Raid Battles Pokemon Scarlet and Violetissa ja etsimme tapoja korjata se. Näissä nimikkeissä on uutuus "Terastalisoida" mekaanikko, jossa voit vaihtaa Tera tyyppiä. Tätä varten sinun on osallistuttava Tera Raid -taisteluihin ja saatava niistä kiinni Pokemon. Niiden terastalointi sirpaleilla lisää heidän hyökkäyksiään ja puolustustaan. Tämä tekee siitä tärkeän mekaanikon taisteluissa. Tämä opas auttaa sinua liittymään online-taisteluihin SV:ssä.

Korjattu "Ei voi liittyä online raidtaisteluihin" Pokemon Scarlet & Violetissa

Syyt tähän ongelmaan voivat vaihdella pelaajittain. Voit korjata tämän virheen seuraavilla tavoilla.

Tarkista Internet-yhteytesi

Heikko yhteys on usein syy tähän ongelmaan. Tarkista omasi Internet-yhteys tai yritä korjata se käynnistämällä reititin uudelleen. Vakaa yhteys online-raidissa varmistaa, että et katkea siitä.

Käynnistä peli ja konsoli uudelleen (ei voi liittyä online raidtaisteluihin)

Vaikka tämä saattaa tuntua yksinkertaiselta menetelmältä, se toimii yleensä useimpiin ongelmiin. Varmista, että tallennat pelisi ennen kuin yrität tätä menetelmää, jotta et menetä edistymistä. Jos pelin uudelleenkäynnistys ei auta, suorita a voimapyörä. Tämä kytkee kytkimen pois päältä ja uudelleen päälle.

Tarkista konsolin päivämäärä ja aika

Vaihda konsoli Päivämäärä & Aika sillä on joitain vaikutuksia peliin, kuten Tera Densin ja Mass Outbreaksin uudelleensyntyminen. Mutta se voi myös johtaa tähän online-ryöstöongelmaan. Nollaa päivämäärä ja kellonaika, käynnistä peli uudelleen ja yritä liittyä online-ratsiin.

Asenna peli uudelleen

Jos mikään yllä olevista tavoista ei auta, yritä asentaa peli uudelleen. Virhe saattaa johtua vioittuneista tiedostoista, ja uudelleenasennus korjaa sen. Voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Järjestelmäasetukset > Tietojen hallinta > Ohjelmiston hallinta > Oma versio (Scarlet tai Violet) > Poista ohjelmisto. Muista tarkistaa "korruptoituneet tiedot" ensimmäinen vaihtoehto. Nämä ovat parhaita tapoja korjata Pokemon Scarlet and Violet -pelin "Ei voi liittyä online raidtaisteluihin" -ongelman. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Paras Pokemon terassillekäy meillä SV-osio pian.

Table
  1. Korjattu "Ei voi liittyä online raidtaisteluihin" Pokemon Scarlet & Violetissa
    1. Tarkista Internet-yhteytesi
    2. Käynnistä peli ja konsoli uudelleen (ei voi liittyä online raidtaisteluihin)
    3. Tarkista konsolin päivämäärä ja aika
    4. Asenna peli uudelleen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up