Kuinka pelata Fall Guysia mobiililaitteella

Fall Guys on ollut suosittu jo jonkin aikaa, ja monet pelaajat ihmettelevät, voivatko he pelata sitä mobiili. Tämä massiivinen moninpeli on räjähtänyt lukituksen aikana. Streamerit kaikkialta maailmasta ovat pelanneet tätä battle royale -tyylistä peliä ystäviensä kanssa, mikä on lisännyt sen suosiota entisestään. Tämän pelin kysynnän vuoksi se tehtiin ilmaiseksi pelattavaksi 21. kesäkuuta 2020. Lisäksi se julkaistiin lisäalustoilla, kuten Switch ja Playstationin ja Xboxin uudet versiot. Onko se siis saatavilla mobiilissa? Otetaan selvää.

Table
  1. Voit pelata Fall Guysia mobiililaitteilla
    1. Fall Guys Kopioi matkapuhelimeen

Voit pelata Fall Guysia mobiililaitteilla

Valitettavasti Fall Guysin mobiiliversiota ei ole vielä julkaistu. Et siis löydä sitä Google Play Kaupasta tai Apple App Storesta. Peli tulee kuitenkin mobiililaitteille Kiinassa, kuten Niko Partnersin vanhempi analyytikko Daniel Ahmad vahvisti. Joten se tulee lopulta ulos muulle maailmalle. Kiinalainen peli- ja viihdeyhtiö Bilibili on varmistanut oikeudet julkaista Fall Guys: Ultimate Knockoutin mobiiliversio Kiinassa. Peli julkaistiin PC:lle ja PS4:lle 4. elokuuta 2020 ja siitä tuli virushitti.#Syksy https://t.co/BjElzemUGr pic.twitter.com/EBgYq3pck5
- Daniel Ahmad (@ZhugeEX) 22. elokuuta 2020 Jos kuitenkin haluat toistaa sen heti puhelimellasi, on olemassa muutamia kiertotapoja. Voit pelata Fall Guysia puhelimellasi suoratoistaa sitä tietokoneeltasi tai konsolistasi. Tässä on luettelo suoratoistopalveluista, joita voit käyttää alustasi perusteella:

Fall Guys Kopioi matkapuhelimeen

Koska virallista Fall Guysia ei ole mobiililaitteilla, Kitka Games -niminen kehittäjäryhmä on julkaissut julkaisun nimeltä Kompastuneet kaverit. Sillä on monia yhtäläisyyksiä alkuperäisen kanssa, ja voit toistaa sen myös tietokoneen selaimella. Pelkästään Play Kaupassa peli on kerännyt yli 100 miljoonaa latausta. On siis selvää, että pelaajat kaikkialta maailmasta haluavat pelin mobiililaitteilleen. Siinä kaikki, voitko pelata Fall Guysia mobiililaitteella. Kun olet täällä, muista vierailla meillä Syksyn kaverit -osasto saadaksesi lisää sisältöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up