Kuinka saada kultaa ja jalokiviä nopeasti ASTD:ssä

Etsitkö tapoja hanki kultaa ja jalokiviä nopeasti ASTD:ssä, älä etsi enää. Kuten kaikki Roblox-pelit, valuutoilla on suuri rooli All Star Tower Defense -pelissä. Voit kutsua uusia tehokkaita yksiköitä, PvP-pomoja, palloja ja paljon muuta jalokivillä. Mutta niiden hankkiminen ei ole helppo tehtävä. Auttaaksemme sinua, luettelemme parhaat tavat viljellä jalokiviä ja kultaa All Star Tower Defense.

Table
 1. Kuinka saada helmiä ja kultaa nopeasti ASTD:ssä
  1. Tapa 1 – Tarinatila
  2. Tapa 2 – Lunasta koodit
  3. Tapa 3 – Päivittäinen kirjautumisbonus
  4. Tapa 4: Suorita säännölliset tehtävät loputtomassa tilassa
  5. Menetelmä 5 – Ilmaiset jalokivet ja kulta aikakammiossa

Kuinka saada helmiä ja kultaa nopeasti ASTD:ssä

Kuvan lähde: Jenkz Youtubessa All Star Tower Defensessa on useita tapoja viljellä valuuttaa. Paras tapa saada kultaa ja jalokiviä nopeasti on suorittaa loppuun Tarina tila. Varmista, että keräät kaikki jalokivet Koodit Ensimmäinen. Vaihtoehtoisesti voit myös viljellä helmiä Päivittäinen kirjautumisbonus, JA Säännölliset tehtävät Sisään Infinite mode.
Mennään kunkin menetelmän yksityiskohtiin.

Tapa 1 – Tarinatila

Tarinatila on paras tapa viljellä jalokiviä ja kultaa ASTD:ssä. Jos olet uusi pelaaja, ota tämä tila käyttöön yksin tai korkeamman tason ystävän kanssa. Kunkin tason suorittamisesta saat 20 helmiä. Ja tason uudelleenpelaamisesta saat 4. Lisäksi, jos pelaat extreme-tilaa, saat lisää kultaa.

Tapa 2 – Lunasta koodit

Lähes kaikissa Roblox-peleissä on lunastettavat koodit, eikä ASTD eroa toisistaan. Kehittäjät julkaisevat nämä koodit juhlistaakseen virstanpylväitä ja auttaakseen pelaajia. Jos et tunne heitä, käy tässä opas saadaksesi kaikki ilmaiset palkinnot.

Tapa 3 – Päivittäinen kirjautumisbonus

Tämä menetelmä on itsestään selvä. Kun kirjaudut sisään joka päivä, saat ilmaisia ​​palkintoja. Tämä on yksi helpoimmista tavoista luoda kultaa ja jalokiviä ASTD:ssä.

Tapa 4: Suorita säännölliset tehtävät loputtomassa tilassa

Suorittamalla tiettyjä normaaleissa tehtävissä mainittuja tehtäviä voit kerätä palkintoja. Ja koska voit taistella loputtomasti aaltoja vastaan ​​Infinite Mode -tilassa, se on paras paikka tavallisten tehtävien suorittamiseen. Kun suoritat tehtävän, saat palkintoja ja saman tehtävän korkeammalla tavoitteella. Esimerkiksi: kun suoritat tehtävän lyödäksesi 5 aaltoa, saat toisen tehtävän, jossa sinun täytyy lyödä 10 aaltoa ja niin edelleen.

Menetelmä 5 – Ilmaiset jalokivet ja kulta aikakammiossa

Viimeinen menetelmä, jota suosittelemme kullan ja jalokivien valmistukseen, on aikakammio. Täällä voit mennä AFK:lle ansaitsemaan ilmaisia ​​valuuttoja. Sinut kuitenkin potkitaan ulos aulasta, jos olet AFK:ssa yli 20 minuuttia. Tämän ongelman ratkaisemiseksi voit käyttää Auto Clicker -ohjelmistoa. Näin voit yöpyä aikakammiossa. Tämä kaikki on meiltä siitä, kuinka saada kultaa ja jalokiviä nopeasti ASTD:ssä. Muulle sisällölle, kuten Kuinka nostaa tasoa nopeastimuista vierailla meillä Roblox-osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up