Pac-Manin pelaaminen Nintendo Switchillä ja mobiililaitteilla (Android, iOS)

Klassisena retropelinä Pac-Man oli yksi vanhimmista videopeleistä, jotka edelsivät Mario Brosin julkaisua. Minulle se on ehdotonta iloajelua vaeltelevien haamujen kaatamiseen. Olivatpa Pac-Manin argumentit hyviä tai huonoja, tätä peliä on aina ollut hauska pelata. Vaikka se on saatavilla melkein kaikkialla, tästä pelistä on ollut lukuisia innovatiivisia muunnelmia. Mutta onko hyviä suosituksia Nintendo Switchille ja Android- tai iOS-laitteille? Tutustu oppaaseemme saadaksesi selville, kuinka Pac-Mania pelataan mobiililaitteella ja Nintendo Switchillä.

Table
 1. Pac-Manin pelaaminen Switchillä ja mobiililaitteilla
  1. Pac Man 99
  2. Pac-Man World Re-Pac
  3. Arcade-arkistot Pac-Man
  4. Pac Man 256
  5. Pac-Man

Pac-Manin pelaaminen Switchillä ja mobiililaitteilla

On olemassa useita tapoja pelata Pac-Mania Nintendo Switchillä ja Android- tai iOS-mobiililaitteilla. Mutta koska kaikki nämä alustat vaihtelevat suuresti, myös pelien nimet eroavat näiden laitteiden osalta. Olemme koonneet ainutlaatuisia Pac-man-pelejä Switchille ja mobiililaitteille. Joten aloitetaan parhailla vinkeillä Pac-Manin pelaamiseen Nintendo SwitchEnsimmäinen:

Pac Man 99

Eri variaatioista puheen ollen, Pac Man 99 on paras peli testataksesi chomping-taitojasi. Kuten nimestä voi päätellä, siinä on yli 99 Pac-royale pelaajaa. Tämä peli on julkaistu 40 vuotta Bandai Namcon klassikkopelin Pac-Manin jälkeen. Voit myös ladata erilaisia ​​ladattavia sisältöjä (DLC) muokataksesi niiden teemoja. Ja paras osa? Se on ladattavissa ilmaiseksi Nintendo Switch Onlinelle tilaajia.

Pac-Man World Re-Pac

Vaikka Bandai Namco on hieman myöhässä juhlista, se on vihdoin julkaissut tasohyppelyvideopelin Pac-Manille. THE Pac-Man World Re-Pac on toimintatasohyppely, joka sisältää jopa kuusi eri maailmaa. Sen tarina pyörii metsästettyjen haamujen ympärillä, jotka palaavat hakemaan Pac-Manin 20-vuotissyntymäpäivä heidän kostonsa vuoksi. Kun edistyt, taistelet myös eri pomojen kanssa piristääksesi asioita. Jos etsit ainutlaatuista näkemystä Pac-Manista, suosittelemme kokeilemaan tätä peliä.

Arcade-arkistot Pac-Man

Lopuksi tässä on ajaton klassikko jos haluat pelata sen vanhassa loistossaan. Kuten vanhassa 1980-versiossa, sinun täytyy syödä neljä haamua Arcade-arkistot Pac-Man. Voit mukauttaa vaikeusasetuksia ja myös pelihallin näytön asetuksia. Kun nouset tulostaulukolle korkeimmalla pistemäärällä, voit myös taistella muita pelaajia vastaan.

Tässä on vinkkimme Pac-Manin pelaamiseen yksin Android JA iOS-laitteet:

Pac Man 256

Jos Pac-Man on mielestäsi yksinkertainen peli, sinun kannattaa kokeilla sitä Pac Man 256. Tässä loputtomassa sokkelossa sinun on oikaistava haamut ja erilaiset häiriöt käyttämällä erilaisia vahvistaminen. Lisäksi se tarjoaa myös ohjaintuen. Joten voit käyttää ohjaimia Android- ja iOS-laitteille. Se on saatavilla osoitteessa Apple Store JA Google Play tuetuille laitteille ilmaiseksi.

Pac-Man

Nyt veteraaneille, tässä on Bandai Namcon klassinen retro arcade-peli. Mutta alkuperäisen ulkoasun lisäksi tässä pelissä on myös upeita tiloja, lisäyksiä, skinejä ja erilaisia ​​sokkeloita. Voit muokata sen käyttöliittymän ulkoasua tai asettelua tehdäksesi pelaamisestasi entistä virtaviivaisempaa. Pac-Man on saatavilla iOS JA Android-laitteet, Molemmat. Siinä on kaikki Pac-Manin pelaaminen Switchillä ja Mobilella. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka pelata tic-tac-toea, Miinanraivaaja, 2048JA Lisäksi mobiili & Videopelioppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up