Kuinka saada Prime Tokens FIFA Mobilessa

Mietitkö kuinka saada Prime Tokens nopeasti FIFA Mobilessa? Sitten olet oikeassa paikassa. Prime Tokens auttaa sinua saamaan Icon Players -luokituksen 110 tai jopa 112! Joten jos haluat saada käsiisi 110-luokituksen Ballackin tai 112 OVR Maldinin, sinun pitäisi tietää, kuinka saada mahdollisimman paljon Prime Tokeneja nopeasti. Lue eteenpäin saadaksesi selville!

Kuinka saada TOTY Prime Tokens FIFA Mobilessa

FIFA Mobilessa on neljä tapaa saada maksimimäärä Prime Tokeneja. Voit katsella ilmoituksia, suorittaa Reward Trackin, kirjautua sisään päivittäin, kerätä palkintoja Star Passista ja käyttää jalokiviä pakkauksissa. Selitämme alla, kuinka tämä kaikki tehdään:

Katso mainoksia

Voit katsella ilmoituksia TOTY-tapahtuman Prime Icons -välilehdeltä. Saat 3 Prime Tokenia jokaisesta mainoksesta, joka lisää yhteensä 9 merkkiä yhdessä päivässä. Voit kuitenkin katsoa vain 3 mainosta päivässä. Koska Prime Icon -kampanja kestää 8 viikkoa, voit saada yhteensä 504 Prime Tokenia 56 päivässä. Voit lykätä jahdata saamalla eniten Prime Coineja FIFA Mobilessa katsomalla mainoksia. Joten älä unohda menettää niitä, koska ne eivät vie paljon aikaa tai edes rahaa!

Palkintopolku

Toinen tapa viljellä Prime Tokeneja on lunastaa palkintoja Reward-radasta TOTY-tapahtumassa. Kurssi kestää 8 viikkoa. Neljäs solmu joka viikko antaa sinulle 7 Prime Tokenia. Voit edetä matkalla pelaamalla otteluita, taitopelejä ja katsomalla mainoksia. Koska saat 7 Tokenia viikossa, saat yhteensä 56 Prime Tokenia Reward-radalta.

Päivittäinen pääsy

Kolmas tapa on lunastaa palkintosi päivittäisestä kirjautumisesta. Saat 2 Prime Tokenia jokaisen viikon toisena päivänä ja 5 Tokenia viidentenä päivänä. Kaiken kaikkiaan voit ansaita yhteensä 56 Prime Tokenia koko 8 viikon tapahtuman aikana.

Tähtien kulku

Toinen tapa ansaita Prime Tokeneja on kerätä ilmaisia ​​palkintoja Star Passista. Jos sinulla on maksullinen versio Star Passista, olet oikeutettu yhteensä 90 Prime Tokenille. Kuitenkin FIFA Mobile -pelaajat, joilla on ilmainen versio Star Passista, voivat saada vain 45 Tokenia.

Käytä jalokiviä pakettien ostamiseen

Lopuksi voit käyttää jalokiviäsi myös pakettien ostamiseen kaupasta. Vakiopakkaus on arvoltaan 2500 jalokivet, ja se sisältää 10 Prime Tokenia sekä TOTY-soittimen tai kuvakkeita, kuponkeja ja kolikoita. Elite Pack maksaa 5000 jalokivet ja palkitsee sinut 20 Prime Tokenilla ja muilla esineillä. Huomaa, että nämä paketit ovat rajoitettu 10 ostokseen. Tämä tarkoittaa, että saat 100 tokenia Standard-paketista ja 200 Elite-paketista. Siinä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää Prime Tokenien hankkimisesta FIFA Mobilessa. Jos pidit oppaastamme hyödyllisenä, saatat myös pitää siitä kuinka saada ilmaisia ​​fifa-pisteitä FIFA Mobilessa aktiivinen Soittimen muokkaus.

Table
 1. Kuinka saada TOTY Prime Tokens FIFA Mobilessa
  1. Katso mainoksia
  2. Palkintopolku
  3. Päivittäinen pääsy
  4. Tähtien kulku
  5. Käytä jalokiviä pakettien ostamiseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up