Kuinka tehdä rahaa nopeasti The Witcher 3:ssa

Witcherinä oleminen on vaikeaa, kun otetaan huomioon kaikki tehtävät suoritettavat ja hirviöt taisteltavana. Selviytyäksesi tässä vaikeassa maailmassa sinun on jatkuvasti päivitettävä aseitasi ja panssareitasi. Ja voit tehdä sen vain, jos teet raha nopeasti Witcher 3:ssa. Nyt löydät erilaisia ​​tapoja tehdä tämä matkoillasi. Mutta on olemassa muutamia tapoja, joilla voit Kruunun maatila helposti Witcher 3:ssa. Tässä artikkelissa esitellään niistä parhaat, jotka pitävät sinut ladattuna.

Kuinka tehdä rahaa nopeasti The Witcher 3:ssa

Pelissä on valtava ja monipuolinen talousjärjestelmä. Seuraavilla tavoilla voit hyödyntää sitä ansaitaksesi kruunuja.

Witcher-sopimusten loppuun saattaminen

Tämä menetelmä on melko yksinkertainen. Pelin aikana tapaat ihmisiä, jotka tarvitsevat apua. Koska olet Witcher, vain sinä voit auttaa heitä palkkaamalla sopimuksia. Se on rehellistä työtä ja siitä maksetaan hyvin. Se myös auttaa sinua tekemään sen tasolle pääsemiseksi joten voit hyväksyä korkeampia sopimuksia.

Ryöstetyt tavarat

Ryöstäminen on yksi parhaista tavoista ansaita nopeasti rahaa Witcher 3:ssa. Jokainen tappamasi hirviö tai eläin tulee olemaan pudota esineitä. Muutenkin voit käyttää Noita aistit tarkistaa ryöstettävät kontit alueellasi. Novigrad on joitakin parhaista ryöstöstä, mutta varo vartijat ✔. The yö- Paras aika ryöstää, sillä vartijoita on vähemmän. Saat myös ruokaa, alkemiaa ja askartelumateriaaleja ryöstämällä. Tämä puolestaan ​​säästää muutaman kruunun.

Tavaroiden myyminen oikealle kauppiaalle (ansaitse rahaa nopeasti Witcher 3:ssa)

Kun olet täyttänyt varastosi ryöstetyillä esineillä, älä kiirehdi myymään niitä kaikkia yhdessä paikassa. Tässä pelissä on monia kauppiaita ja he tarjoavat sinulle eri hintoja jokaiselle esineelle. Esimerkiksi a Seppä tarjoaa sinulle vähemmän kruunuja lehmä piiloutuu. Mutta saman voidaan myydä paljon suuremmalla rahalla a Isäntä Tutustu sitten kauppiaisiin ja vertaile hintoja saadaksesi parhaan tarjouksen.

Vaihda Orens ja Florens Vivaldi Bankissa

TO Novigrad, voit vierailla Vivaldi pankki sisään Hierarkan aukio. Siellä tapaatte Vimme Vivaldi ja vaihdat omasi Orens & Florens kruunuista.

Myydään vanhoja aseita ja panssareita

Matkoillasi keräät monia aseita ja panssareita. sinä voit tehdä sen purkaa niitä saada materiaalien käsittelyyn. Mutta kaikki varusteet eivät anna sinulle harvinaisia ​​materiaaleja. Sitten voit myydä ne Sepät tai Asemiehet tehdä rahaa. Voit kuitenkin irrottaa kultakauppa saada helmiä ja arvometallit. He antavat sinulle enemmän rahaa kuin itse korut. Joten sinun on oltava varovainen, mitä myyt tai purat. Tässä on kyse siitä, kuinka ansaita rahaa nopeasti Witcher 3:ssa. Olemme sulkeneet pois häiriöt ja hakkerit, koska ne voidaan korjata tulevaisuudessa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka palauttaa seuraavan sukupolven päivitys PC:llevierailla Gamertweak pian.

Table
 1. Kuinka tehdä rahaa nopeasti The Witcher 3:ssa
  1. Witcher-sopimusten loppuun saattaminen
  2. Ryöstetyt tavarat
  3. Tavaroiden myyminen oikealle kauppiaalle (ansaitse rahaa nopeasti Witcher 3:ssa)
  4. Vaihda Orens ja Florens Vivaldi Bankissa
  5. Myydään vanhoja aseita ja panssareita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up