Kuinka tehdä sarja Netherite-panssaria Minecraftissa

Käyttämällä netheriitti, voit tehdä vahvempi panssari Minecraftissa. Kun tutkit uusia biomeja, kohtaat vahvoja väkijoukkoja. Siksi on tärkeää, että sinulla on hyvät varusteet ennen niihin ryhtymistä. Pelissä on lukemattomia materiaaleja panssarin, kuten Chainmail, Iron ja Diamond, luomiseen. Nyt kun ne ovat hyviä, voit aina tavoitella parasta. Ja tässä artikkelissa kerromme sinulle, kuinka tehdä paras panssari Minecraftissa.

Kuinka tehdä sarja Netherite-panssaria Minecraftissa

Jos olet uusi tässä pelissä, joudut kamppailemaan jonkin aikaa saadaksesi käsiisi tämän panssarin. Tämä johtuu siitä, että tarvittavat materiaalit ovat harvinaisia ​​ja niiden hankkiminen vie jonkin aikaa. Tässä ovat kuitenkin materiaalit, joita tarvitset Netherite-panssarisarjan luomiseen:

 • Timanttipanssarisarja
 • Taontapöytä
 • Netheriittiharkot
 • Voit valmistaa harkot käyttämällä Netherite Scrapia. Mutta tehdäksesi sen, sinun on mentävä osoitteeseen Ei kumpikaan alueella, joka on täynnä vihamielisiä väkijoukkoja. Varmista, että tulet sisään vahvoilla varusteilla, kuten timanttisarjalla, tai kohtaat loppusi. Siellä voit kerätä muinaisia ​​roskia ja seurata toisiinsa yhdistettyä opasta saadaksesi harkot. Luodaksesi Netherite-panssarisarjan Minecraftissa:

  • Avaa omasi Taontapöytä
  • Laita pala omaa Timanttipanssari taulukkoruudukossa yhdessä aa:n kanssa Netheriitti-harkko (esimerkiksi: kirppuri).
  • Tämä päivittää tuon Diamond Armor -kappaleen netheriläiseksi.
  • Jatka tätä prosessia muiden kappaleiden kanssa, kunnes sinulla on täydellinen sarja.

  Voit myös päivittää timanttisi Aseet Ja Työkalut, samoin, jotta ne olisivat kestävämpiä. Jos olet huolissasi loitsuista, tiedä, että ne tekevät kantaa päivityksen jälkeen. Tämä panssari tarjoaa sinulle +1 Panssarin vastustuskyky Ja +1 Takaiskukestävyys. Lisäksi se voi kellua laavalla joten voit saada sen takaisin menettämisen sijaan. Se on kaikki meiltä Netherite-panssarin tekemiseen Minecraftissa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka löytää muinaisia ​​roskiamuista tarkistaa meidän Minecraft-osio.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up