Mikä on kirsikkapuu Minecraft 1.20:ssa (selitetty)

Päivityksen 1.20 julkaisun myötä Minecraftiin on lisätty lukemattomia ainutlaatuisia esineitä, väkijoukkoja, puita ja sisältöä. Yksi niistä sisältää uuden Cherry Blossom -biomin tuoreessa päivityksessä. Kun tutkit sen kauneutta, löydät myös kirsikankukkalehdon biomin ympäriltä. Muuten, useat pelaajat lyövät silmiään kauniin kirsikkalehdon edessä. Mutta voitko saada tai löytää tämäntyyppistä puuta koko biomista? Katso oppaamme oppiaksesi kaiken Cherry Woodista Minecraft-päivityksessä 1.20.

Mikä on kirsikkapuu Minecraftissa

Kuten aiemmin mainittu, kirsikkapuutai yksinkertaisesti kirsikkapuu on Minecraftiin lisätty uusi puutyyppi päivittää 1.20. Tämän tyyppinen puu voidaan pudottaa kirsikkapuista. Löydät kirsikankukkapuita Cherry Blossom Grove -biomeista Minecraftissa. Nämä biomit löytyvät yleensä lumen läheltä vuoret JA kukkulat. Kirkkaan vaaleanpunaisen värinsä ansiosta voit helposti havaita nämä puut kaukaa.

Tämäntyyppiset puut tulevat peliin kaksi muunnelmaa mitä ovat Ruusu JA Valkoiset kirsikat. Voit kerätä kirsikkapuut istuttaa haluamaasi paikkaan. Mutta huomaa, että nämä puut vaativat a 5×5 vyöhyke kanssa 9 lohkoa taiminsa yläpuolella kasvamaan.

Kuinka käyttää niitä

Kirsikkapuut pudottavat kirsikkapuuta, jota voidaan käyttää useisiin tarkoituksiin Minecraftissa. Kuten useimmat puulajit, voit käyttää kirsikkapuuta kodin sisustamiseen. Mutta muuten voit myös käyttää kirsikkapuuta seuraavien esineiden hankkimiseen tai tekemiseen:

 • Kirsikan lehdet: Voit luoda sen leikkurityökalulla.
 • Kirsikan runko: Voit luoda sen millä tahansa työkalulla, myös käsilläsi.
 • Kirsikkataulut: Voit valmistaa nämä lankut asettamalla kirsikkapuun rungon varastosi askarteluruudukkoon.
 • Kirsikan taimi: Voit rikkoa lehdet saadaksesi taimet.
 • Kuorittu kirsikkapuun runko: Voit luoda rungon kirveellä kirsikkapuun runkoon
 • luukku: Voit luoda sen asettamalla kaksi vierekkäistä riviä Cherry Planksilla.
 • Keskeytetty merkki: Voit luoda sen asettamalla kaksi riviä kuorittuja kirsikkapuun runkoja ja asettamalla kaksi ketjua niiden päälle.
 • Merkki: Voit luoda sen asettamalla kaksi vierekkäistä kirsikkalankkuriviä ja asettamalla tikun niiden väliin keskelle.
 • Mehiläispesätilat

Siinä kaikki kirsikkapuusta Minecraftissa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka löytää Sniffer, nopeimmat tavat hankkia Netherite, parhaat Shield-loitsutJA muut minecraft-oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Table
 1. Mikä on kirsikkapuu Minecraftissa
  1. Kuinka käyttää niitä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up