Parhaat ladattavat Stardew Valleyn modit (helmikuu 2023)

Etsitkö parhaat stardew valley -modit käyttää? Jos olet Stardew Valleyn veteraani, olet ehdottomasti kokeillut "moding"-puolta. Lähes 6 vuoden julkaisun jälkeen Internetissä on yli 100 modia, joita voit kokeilla. No, ei ole mitään väärää hankkia lisäapua tai tehdä pelistä kiinnostavampi käyttämällä modia. Kysymys kuuluu, mikä modi ladata? Jos mietit samaa, tämä opas on kaikki mitä tarvitset – meillä on latauslinkkejä, jotka helpottavat asioita.

Table
 1. Parhaat Stardew Valleyn modit latauslinkeillä (helmikuu 2023)
  1. Smart Switch -työkalu mod
  2. NPC-karttojen sijainnit mod
  3. Isompi reppu Mod
  4. Friends forever mod
  5. Gourmet-leipomoreseptit valmistajalta Wildflour mod

Parhaat Stardew Valleyn modit latauslinkeillä (helmikuu 2023)

Tässä on viisi parasta valintaamme parhaista modeista, joita voit kokeilla Stardew Valleyssa:

 • Smart Switch -työkalu mod
 • NPC-karttojen sijainnit mod
 • Isompi reppu Mod
 • Friends forever mod
 • Gourmet-leipomoreseptit valmistajalta Wildflour mod

Smart Switch -työkalu mod

Työkalupalkissa voi olla useita työkaluja samanaikaisesti. Kun järjestät puutarhaasi, saatat tuntea tarvetta kaataa puu, puhdistaa pensaita, kaivaa vähän maata jne. Onneksi Tool Smart Switch Mod tekee sen Valitse automaattisesti sinulle sopiva työkalu suorittaakseen toimintaa Stardew Valleyssä.

NPC-karttojen sijainnit mod

Tämä modi luo paljon tarkemman version pelikartasta. Erityisen tekee siitä se näyttää kaikkien NPC:iden, eläinten, pelaajien jne. sijainnin. Se muuttuu myös automaattisesti vuodenaikojen vaihtuessa.

Isompi reppu Mod

Mukana on paljon askartelutyötä ja rajoitettu määrä paikkoja ainesosien kuljettamiseen repussasi. Alkuperäinen reppu voidaan päivittää jopa 36 paikkaan. Bigger Backpack Modin avulla voit kuitenkin saada 48 paikkaa Stardew Valleyssä. Vaikka se on välttämätöntä osta se Pierreltä 50k kullalla.

Friends forever mod

Ystävien saaminen tässä pelissä on mukavaa, kunnes alat menettää ystävyyspisteitä. Ei ongelmaa! Friends Forever Modin avulla ystävyyspisteesi eivät koskaan vanhene Stardew Valleyssa.
Huomautus – Toimii vain, jos et ole puhunut NPC:lle tai silittänyt eläintä. Lisäksi sinun on aktivoitava Puoliso-vaihtoehto tässä Modissa, jotta et menetä pisteitä hänen kanssaan.

Gourmet-leipomoreseptit valmistajalta Wildflour mod

Jos olet suuri leipomisen ystävä, sinun tulee ehdottomasti kokeilla tätä modia Stardew Valleyssa. Sinulla tulee olemaan 100 uutta ruoanlaittoreseptiä jos sinulla on tämä modi asennettuna. Jos sinulla on ongelmia Modin lataamisessa, tutustu vaiheittaiseen oppaaseemme Lataa mod Stardew Valleyssa.
Tämä oli luettelo parhaista Stardew Valleyn modeista, joita kokeillaan vuonna 2023. Lisäämme tähän luetteloon lisää, joten tarkista tilanne pian. Sillä välin olet täällä, muista katsoa muita Stardew Valleyn oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up