"Peliä käynnistettäessä tapahtui virhe" Hearthstonessa [Fix]

Blizzard Entertainmentin kehittämä Hearthstone on ilmainen digitaalinen kaupankäyntikorttipeli. Peli on monimutkainen ja jännittävä. Kysy vain yli 20 miljoonalta pelaajalta, jotka ovat nauttineet siitä vuosien varrella. Pelissä tiedetään kuitenkin olevan joitain bugeja, jotka vaikuttavat vakavasti kokonaiskokemukseen. "Peliä aloitettaessa tapahtui virhe" Hearthstonessa on yksi niistä. Mutta älä huoli, tämä opas auttaa sinua korjaamaan ongelman.

Table
 1. Kuinka korjata "Peliä käynnistettäessä tapahtui virhe" Hearthstonessa
  1. Kaksintaistelut
  2. Poistu Fireside Gatheringista
  3. Vakio- ja villitilat
  4. Skannaa ja korjaa Hearthstone
  5. Asenna Hearthstone uudelleen

Kuinka korjata "Peliä käynnistettäessä tapahtui virhe" Hearthstonessa

Kaksintaistelut

Yksi syistä, miksi saatat kohdata tämän virheen, on se, että sinulla ei ole kaikkia luokkia lukitsematta. Lisäksi ne tulisi tasoittaa 10:een asti. Sinun on myös avattava Demon Hunter. Virheellisen pakan käyttäminen pelin jonossa voi myös johtaa Hearthstonessa "Peliä käynnistettäessä tapahtui virhe". Vältä dekkikoodin kopioimista. Poista vain nykyinen kansi ja luo uusi manuaalisesti.

Poistu Fireside Gatheringista

Toinen tapa kohdata tämä virhe on, jos olet osa Fireside Gatheringiä, joka järjestetään tulevaisuudessa. Liity Fireside Gatheringiin myöhemmin tapahtumapäivän lähestyessä. Voit tehdä sen seuraavasti:

Vakio- ja villitilat

Kun pelaat Standardia ja Wildia, sinun tulee jälleen varmistaa, että et pelaa kelpaamattomalla pakalla. Poista kansi ja luo uusi manuaalisesti.

Skannaa ja korjaa Hearthstone

Jos yllä olevat menetelmät eivät toimineet, sinun tulee yrittää korjata Hearthstone-pelisi. Tämä todennäköisesti korjaa virheesi. Voit tehdä sen seuraavasti:

 • Avaa Battle.net-käynnistysohjelma.
 • Valitse nyt kirjastosta Hearthstone ja napsauta "Asetukset".
 • Valitse sitten "Skannaus ja korjaus" vaihtoehto ja paina "Aloita skannaus".

Jos tarkistus löytää vioittuneet tiedostot, se korjaa ne automaattisesti. Odota sen päättymistä ja käynnistä peli uudelleen nähdäksesi, jatkuuko virhe. Jos parannusta ei tapahdu, katso uusin korjaus.

Asenna Hearthstone uudelleen

Tämä on viimeinen ratkaisu, jonka voit korjata Hearthstonen "Peliä käynnistettäessä tapahtui virhe". Vaikka se voi viedä paljon aikaa, ongelma todennäköisesti ratkeaa lopulta. Voit tehdä sen seuraavasti:

 • paina "Windows" -painiketta ja valitse "Asetukset".
 • Napsauta nyt "Sovellukset" vasemmassa ruudussa.
 • Vieritä alas löytääksesi Hearthstone ja napsauta kolmea pistettä sen vieressä.
 • Klikkaa "Poista asennus". Kun olet valmis, siirry Battle.net-käynnistysohjelmaan ladataksesi pelin uudelleen.

Tämä on kaikki mitä voit tehdä korjataksesi "Peliä käynnistettäessä tapahtui virhe" Hearthstonessa. Jos haluat lisää tällaisia ​​vinkkejä ja temppuja, pysy kuulolla oppaiden osio RelowGameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up