10 parasta käytettävää Discord-bottia vuonna 2023 (Mee6, Tatsu ja muut)

Jos olet aloitteleva sisällöntuottaja, jolla on kasvava yhteisö, tiedät varmasti Discordin merkityksen. Toisaalta, jos olet moderaattori omalla palvelimellasi, tiedät luultavasti kuinka vaikeaa on hallita kutsuja, käsitellä myrkyllisyyttä ja muuta vastaavaa. Yksi asia, joka voi helpottaa tätä prosessia, ovat botit. Ne voivat tehdä kokemuksestasi sujuvamman ja nautinnollisemman. Jos et tiedä, mitkä niistä sopivat sinulle, olemme täällä auttamassa. Tässä on parhaat Discord-botit jota sinun tulee käyttää vuonna 2023.

Table
 1. Parhaat Discord-botit käytettäväksi vuonna 2023
  1. Mi6
  2. Dank Memer
  3. Tatsu
  4. ProBot
  5. Eeppinen RPG
  6. Jockey musiikki
  7. Ilmaista tavaraa
  8. Mystinen
  9. YAGDB laajennus
  10. Kreivi

Parhaat Discord-botit käytettäväksi vuonna 2023

Mi6

Mi6 on yksi parhaista Discord-boteista, joka on täynnä hämmästyttäviä ominaisuuksia. Lisäksi siinä on erittäin helppo ymmärtää käyttöliittymä, jos haluat aloittaa. Joitakin hyödyllisiä ominaisuuksia ovat:

 • Mukautetut komennot
 • Tasot
 • Moderaattori
 • Musiikki
 • Ajastin
 • reaktiorooleja
 • Sosiaalisen median ilmoitus

Huomaa, että jotkin ominaisuudet sisältyvät Mee6:n premium-palveluvaihtoehtoon. Jos olet omistautunut palvelimen omistaja, jolla on paljon käyttäjiä, suosittelemme ehdottomasti Mee6:ta kaikkeen.

Dank Memer

Tässä parhaiden Discord-bottien luettelossa, Dank Memer se erottuu joukosta, koska sen päätarkoitus on viihde. Sen rekisteröity käyttäjäkunta on ylittänyt 20 miljoonaa käyttäjää. Kuten nimestä voi päätellä, tämä botti tekee palvelimestasi hauskan tunnelman meemien avulla. Käyttäjät voivat luoda yli sata tyyppiä meemejä pelkästään käyttämällä etuliitekomentoja missä tahansa kanavassa.
Lue myös: Parhaat Discord-meemipalvelimet
Dank Memerillä on myös valuuttajärjestelmä, jonka avulla voit pelata tai varastaa rahaa muilta käyttäjiltä. Tätä valuuttaa voidaan käyttää lisäksi tuotteiden ostamiseen memekaupasta tai pelaamiseen verkossa. Joten jos haluat pitää palvelimesi pystyssä, etsi Dank Memer -bottia.

Tatsu

Tatsu se on ehdottomasti yksi parhaista ja hyödyllisimmistä Discord-boteista, joita streamaajat rakastavat käyttää. Sen avulla voit asettaa tervetuloviestejä ja -komentoja moderointia varten sekä useita muita ominaisuuksia. Yksi tämän botin erityispiirteistä on sen kannustinjärjestelmä. Tavoite on yksinkertainen, käyttäjien täytyy vain olla aktiivisempia ansaitakseen XP:tä ja tasoja.

ProBot

ProBot on yksi parhaista Discord-boteista tervetuloviestien luomiseen. Sen avulla voit asettaa mukautettuja kuvia, mutta myös soittaa musiikkia, asettaa reaktiorooleja ja paljon muuta. Hänellä on myös auto moderointityökalu jonka avulla voit havaita väärinkäytökset ja ryhtyä tarvittaviin toimiin.

Eeppinen RPG

Toinen Discord-botti, jota sinun pitäisi kokeilla, on Eeppinen RPG. Tämän botin avulla voit pelata tekstipohjaisia ​​roolipelejä tason noustessa. Tulet kohtaamaan ominaisuuksia, kuten vankityrmät, uhkapelit, ryöstölaatikot, tulostaulukot ja PvP. Edistyessäsi pääset käyttämään monia uusia komentoja ja ominaisuuksia Discordissa.

Jockey musiikki

Kuten nimestä voi päätellä, tämä botti voi auttaa sinua suoratoistamaan musiikkia Spotifysta, Apple Musicista, YouTube Musicista, SoundCloudista ja muista vastaavista suoratoistopalveluista. Tämä musiikillinen robotti se on helppokäyttöinen ja siitä tulee suuri hitti yhteisösi jäsenten keskuudessa.

Ilmaista tavaraa

Tämä Discord-botti on hyödyllisin pelaajille. Hänen tehtävänsä on yksinkertainen. Free Stuff lähettää automaattisesti päivityksen kanavallesi aina, kun peli on saatavilla ilmaiseksi. Joten jos odotat kärsivällisesti, että suosikkipelisi on ilmainen, tämä botti on sinulle. Älä huoli, se ei lähetä sinulle ärsyttäviä viestejä peleistä, jotka ovat oletuksena ilmaisia. Se koskee vain maksullisia pelejä, jotka tulevat saataville ilmaiseksi.

Mystinen

Tämä on Discord-botti, joka on todella hieno ominaisuus, joka näyttää sinulle, kuka liittyi ja kuka poistui palvelimelta. Eikä siinä vielä kaikki, Arcane voi myös määrittää jäsenille reaktiorooleja, lähettää YouTube-ilmoituksia ja muita mukautettuja komentoja.

YAGDB laajennus

YAGPDB tulee sanoista "Yet Another General Purpose Discord Bot". Se auttaa sinua saamaan syötteitä useista lähteistä suoraan palvelimellesi. Lisäksi se tukee YouTubea, Redditiä ja muita verkkosivuja. Voit olla varma tästä robotista, sillä sen kehittäjät eivät ole muita kuin MEE6:n luojia.

Kreivi

Count on melko epävakava Discord-botti. Kutsun sitä ei kovin vakavaksi, koska sen rooli on hyvin erilainen kuin yllä mainituilla roboteilla. Sinun tarvitsee vain laskea numerot yhdessä muiden palvelimen käyttäjien kanssa. Temppu tässä on lisätä numeroita peräkkäin. Jos toistat saman numeron kahdesti, laskuri nollautuu. Tämä botti on ehdottomasti hauskin. Sinun täytyy ehdottomasti kokeilla sitä! Siinä kaikki, mitä meillä on sinulle vuoden 2023 parhaista Discord-boteista. Jos haluat lisää samanlaisia ​​Discord-oppaita, katso kuinka olla varmistettu tai miten sitä käytetään Netflix-botteja Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up