Kuinka korjata Midjourney Imagine Prompt -kehote, joka ei toimi?

Midjourney toimii siten, että sinun on käytettävä /image-komentoa, joka tuo esiin kehotteen käyttöliittymän, johon voit lisätä avainsanoja. Mutta koska suosio Robot discord AI, on mahdollista, että Midjourney guess -kehote ei toimi, kun yrität sitä. Se voi olla erityisen turhauttavaa, jos olet tilannut palvelun. Tässä on syy, miksi se voi tapahtua ja mitä voit itse tehdä korjataksesi sen.

Table
  1. Discord Midjourney -kehote "Kuvittele" ei lataudu tai toimi?
    1. Sulje sovellus ja käynnistä se uudelleen
    2. Kokeile verkko-/mobiiliversiota
    3. Tarkista Internet-yhteytesi

Discord Midjourney -kehote "Kuvittele" ei lataudu tai toimi?

Suurin syy, miksi kuvakehote ei toimi, on se palvelin on ylikuormitettu liian monen käyttäjäyrityksen takia, botti ei ole toiminnassa tai Discord ei toimi. Tämän vuoksi kehittäjät voivat poistaa /image-komennon käytöstä, kunnes he korjaavat sen, ja kyllä, tämä tarkoittaa, että et voi luoda tekoälytaidetta/kuvia ennen kuin se on korjattu. Pidä silmällä Tilakanava päivityksiä varten. Tältä se näyttää:

Jos ystäväsi pystyvät luomaan taidetta, mutta sinä et, voit kokeilla muutamia asioita nähdäksesi, tulevatko ongelmat sinun puoleltasi.

Sulje sovellus ja käynnistä se uudelleen

Jos jokin virhe estää sinua käyttämästä "imagine"-kehotetta Midjourneyssa, yritä sulkea Discord-sovellus ja käynnistää se uudelleen. Tarkista sitten botti, liity kanavaan ja katso, toimiiko se.

Kokeile verkko-/mobiiliversiota

Jos olet käyttänyt bottia työpöydälläsi sovelluksena, käytä verkkoversiota ja tarkista, latautuuko kehote vai ei. Testaa vastaavasti mobiilisovellusta saadaksesi selville, onko virhe alustakohtainen vai koko sivuston kattava.

Tarkista Internet-yhteytesi

Vaikka tämä ei ole suuri syy siihen, että ohjeet eivät toimi, kannattaa tarkistaa, onko Internet-yhteytesi nopeus sillä hetkellä erittäin hidas. Ja siinä kaikki mahdolliset korjaukset Midjourney "kuvittele ei toimi" -ongelmaan. Jos haluat nähdä ehdotuksemme parhaat Discord-botit Voit myös käyttää oppaamme täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up