3 parasta paikkaa Alhaithamille Genshin Impactissa

Oletko kuullut Wishing Spots for Alhaitham -pelistä muilta Genshin Impact -pelaajilta? Älä huoli, monet ihmiset etsivät tällaisia ​​paikkoja, kun uusi hahmo ilmestyy. Se on tällä hetkellä version 3.4 ensimmäisen puoliskon bannerissa. Ja pelaajat etsivät tapoja parantaa onneaan vetämällä tätä mahtavaa Dendro-hahmoa. Joten tässä on 3 parasta paikkaa, joita voit toivoa Alhaithamille Genshin Impactissa.

Alhaithamin parhaat toivomuspaikat Genshin Impactissa

Alhaithamin 3 parasta toivottavaa paikkaa ovat:

 • Akademiya
 • Porto Ormos
 • Alhaithamin talon ulkopuolella

Siksi täällä toivominen saattaisi vain saada Alhaithamin tuntemaan olonsa vielä paremmaksi.

Akademiya

Alhaitham on Akademiyan kirjanoppinut, jonka tehtävänä on luokitella ja arkistoida tärkeitä asiakirjoja. Joten mikä olisikaan parempi paikka aloittaa kuin Sumerun arvostetuin instituutti? Voit kokeilla ampumista sekä Akademiyan sisällä että ulkopuolella nähdäksesi, toimiiko se paremmin.

 • Asema: Nopea matka suoraan Akademiyan ulkopuolella sijaitsevaan Teleport-reittipisteeseen.

Porto Ormos

Port Ormos on paikka, jossa tapaat Alhaithamin ensimmäistä kertaa pelissä. Täällä se myös säästää sinut kahdelta huijaukselta ja auttaa etenemään matkallasi. Ja se tekee siitä jälleen hyvän paikan toivottaa Alhaitham.

 • Asema: Nopea matka Port Ormos -sillan Teleport Waypointiin. Se sijaitsee Sumerun eteläisimmällä alueella.

Alhaitham Housen ulkopuolella - toiveiden paikka

Säästetään paras paikka viimeiseksi: Alhaithamin talon ulkopuolella. En voi kuvitella parempaa paikkaa etsiessäni (tai pikemminkin yrittäessäni saada sitä) kuin sen oma talo. Vaikka et pääsekään siihen, ulkopuolisen toiveen pitäisi riittää tuntemaan, että sinulla on paremmat mahdollisuudet ottaa se.

 • Asema: Nopea matka teleporttipisteeseen Sumerun kaupungissa, lentää sitten hieman luoteeseen ja sinun pitäisi pystyä löytämään hänen kotinsa portaiden ulkopuolelta.

Muista, että Wishing Spots ovat vain taikauskoa ja olemassa vain tehdäkseen hahmoista miellyttävämmän. Edes näissä paikoissa käyminen ei välttämättä takaa sinulle Alhaithmia. Mutta toisaalta, voit esittää toiveen missä tahansa satunnaisesti ja saada 5 tähden Dendro-hahmon. Joten menet näihin paikkoihin vain toivoksesi, jos sinulla on niihin helppo pääsy, tai huviksesi. Koska sillä ei todellakaan ole mitään merkitystä. Tämä kattaa tämän oppaan Alhaithamin 3 suosituimmasta toivepaikasta. Koska olet kiinnostunut tästä hahmosta, suosittelen, että tutustut myös paras rakennus Alhaithamille. Ja lisätietoja tästä pelistä löydät meidän Genshin vaikutus osio.

Table
 1. Alhaithamin parhaat toivomuspaikat Genshin Impactissa
  1. Akademiya
  2. Porto Ormos
  3. Alhaitham Housen ulkopuolella - toiveiden paikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up