Vastaa Cassidyyn Overwatch 2:ssa näiden sankareiden kanssa

Oikein käytettynä Cassidy voi aiheuttaa kaikenlaisia ​​ongelmia tiimillesi. Hänen suuri vaurionsa ja tarkkuutensa yhdistettynä hänen magkranaatteihinsa voivat vaikeuttaa hänen nopeaa poistamista. Tässä on luettelo sankareista, jotka voivat torjua Cassidyn Overwatch 2:ssa.

Table
 1. Kuinka torjua Cassidy Overwatch 2:ssa
  1. Leskentekijä
  2. Orissa
  3. Hanzo
  4. Kiriko

Kuinka torjua Cassidy Overwatch 2:ssa

Alla luetellut sankarit ovat mahtavia vastahyökkäyksiä Cassidylle.

 • Orissa
 • Hanzo
 • Leskentekijä
 • Kiriko

Leskentekijä

Klassinen sniper-rakennelma on loistava työkalu etenevää Cassidyä vastaan. Painiskoukku on hyödyllinen, kun se ajetaan nurkkaan, ja miinat pitävät ei-toivotut kyljet loitolla. Pidä etäisyyttä ja ota pois Cassidy kartan toiselta puolelta.

Orissa

Tämä säiliö on täydellinen vastakohta aggressiiviselle Cassidylle korkealla vaurionsietokykyllään. Hänen ensisijainen aseensa, lisätty fuusioyksikkö, ylikuumenee sen sijaan, että sitä tarvitsisi ladata, ja hänen keihään on upea. Tämä yhdistettynä kirjoittanut Orisa Linnoituskyky tekee siitä vaikean kohteen mille tahansa Cassidy-verkolle.

Hanzo

Cassidy on täydellinen keskialueen taisteluissa, joten etäisyyden pitäminen on paras vaihtoehto. Hanzo hänellä on samanlainen rakenne kuin Cassidyllä, mutta sen etuna on suurempi liikkuvuus, mikä antaa hänelle yliotteen useimmissa kohtaamisissa. Sonic Arrow -kaltaiset kyvyt sopivat erinomaisesti vihollisten havaitsemiseen, ja hänen äärimmäisyytensä on mahdollisesti joukkueen loppu.

Kiriko

Loistava joukkuevalinta Cassidyn kanssa, KirikoHeals on tehokas vastakohta hänen magkranaateilleen. Mutta juuri hänen kunainsa ja heidän korkeilla laukausvaurioilla voi olla todellinen ero. Hänen seinäkiipeilynsä voi joutua kiinni, jos huomaat katsovasi alas Cassidyn piippua. Muut sankarit, kuten Roadhog, Reinhardt, Sojourn ja Soldier:76, ovat myös hyviä vaihtoehtoja Cassidyä vastaan. Tutustu muihin Overwatch 2 -oppaihimme Parhaat sankarit Ramattraa vastaan tai Kuinka tulla hyväksi Genjissä täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up