Destiny 2: Kuinka suorittaa Stargazer Quest

Mietitkö kuinka suorittaa Etsi Stargazer Destiny 2:ssa? Jos näin on, olet tullut oikeaan paikkaan. Uusi Lightfall-laajennus esitteli runsaasti sisältöä, kuten uusia tehtäviä, pomoja ja paljon muuta. Stargazer Quest on valinnainen, mutta se on loistava tapa hankkia Terminal Overload Keys. Tarvitset niitä avataksesi bonusarkun Terminal Overloadin lopussa. Joten auttaaksemme sinua saamaan käsiisi tämän bonussaaliin, kerromme sinulle, kuinka voit suorittaa tämän tehtävän.

Table
 1. Kuinka suorittaa Stargazer Quest Destiny 2:ssa
  1. Ryöstä terminaalin ylikuormituslaatikko toiminnan lopussa
  2. Päihitä Vex Hydra Esi-terminaalissa
  3. Hanki terminaalin ylikuormitusavain
  4. Avaa liittimen ylikuormituslaatikko avaimella
  5. Korjaa Stargazer-muistomerkki Hall of Heroesissa
  6. Puhu Quinn Lagharille

Kuinka suorittaa Stargazer Quest Destiny 2:ssa

Kuvan lähde: Karpo Gaming Youtubessa Jotta voit suorittaa Stargazer-tehtävän Destiny 2:ssa, sinun on suoritettava seuraavat kuusi vaihetta:

 • Ryöstä terminaalin ylikuormituspalkintoarkku toiminnan lopussa
 • Päihitä Vex Hydra Terminaalissa Esi
 • Hanki terminaalin ylikuormitusavain
 • Avaa Terminal Overload Chest -näppäimellä
 • Korjaa Stargazer-muistomerkki Hall of Heroesissa
 • Puhu Quinn Lagharille
 • Ryöstä terminaalin ylikuormituslaatikko toiminnan lopussa

  Tässä osassa kohtaat Cabalin kiivaimpia vihollisia Sizmic JA Protometon. Kun voitat ne, saat kaksi arkkua. Hanki ne, niin Nimbusi nousee paremmaksi.

  Päihitä Vex Hydra Esi-terminaalissa

  Seuraava askel on voittaa Vex Hydra Esi Terminalissa saadaksesi korkean suojan salasanan Quinnille. Kun taistelet tätä vihollista vastaan, monet kätyriläiset hyökkäävät myös sinua vastaan. Piilota Vex Hydralta ja voita kätyrit ensin. Kun voitat Hydran, saat korkean suojan salasanan.

  Hanki terminaalin ylikuormitusavain

  Tässä vaiheessa sinun on suoritettava Julkiset tapahtumat JA partioita. Kun olet suorittanut ne, saat Terminal Overload -avaimen.

  Avaa liittimen ylikuormituslaatikko avaimella

  Tämä on Stargazer Questin neljäs vaihe. Kun saat avaimen, siirry alueelle, jossa on Terminaalin ylikuormitustapaus. Avaa se sitten avaimella.

  Korjaa Stargazer-muistomerkki Hall of Heroesissa

  Kun olet suorittanut viimeisen vaiheen, siirry kohtaan Huone sankareista. Etsi seuraavaksi Stargazerin muistomerkki ja paina E vuorovaikutuksessa sen kanssa. Tämä korjaa hänen rikkinäisen muistomerkin.

  Puhu Quinn Lagharille

  Viimeinen vaihe on puhua Quinn Laghari. Sinun tarvitsee vain kääntyä ympäri ja olla vuorovaikutuksessa korostetun auton kanssa. Tekemällä tämän suoritat tehtävän. Tämä kaikki on meiltä Stargazer Questin suorittamiseen Destiny 2:ssa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Syksyn tehtäväratkaisumuista vierailla meillä Kohtaloosa 2.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up