El Asilo karttaopas COD MW2:ssa (paras varusteet ja strategia)

Modern Warfare 2 sisältää valtavan valikoiman aseita ja lähitaisteluaseita. Tämä antaa pelaajille mahdollisuuden esitellä taistelutaitojaan klassisessa COD-showdownissa. Kuten tiedämme, COD-pelit ovat aina olleet suosittuja grafiikkansa ja pelimekaniikkansa vuoksi. On kuitenkin monia muita elementtejä, jotka tekevät pelistä hauskempaa pelata. Toinen tärkeä elementti, kun yrität nauttia pelistä, on ympäristö, jossa pelaat. Jälleen, Modern Warfare 2:ssa on lukuisia karttoja, joista valita. Monien joukossa, Turvapaikka kartta se on jotain, joka haastaa sisälläsi olevan todellisen taktikon. Tunnet jo kartan energian, eikö niin? Tutustu tähän oppaaseen, jossa korostetaan yksityiskohtaisesti COD MW2:n El Asilo -kartta.

El Asilo kartta COD Modern Warfare 2:ssa

El Asilo vie sinut kokemaan 1920-luvun alun salakuljettajan piilopaikkaa. Sijaitsee Las Almas, Meksiko, tässä kartassa on kartellien käyttämän varaston ympäristö. Kukkulien ja useiden paikkojen varaston ympäröimä El Asilo tekee siitä yhden parhaista 6v6 kartat MW2:ssa. Kun tämä kartta on valittuna, voit nauttia useammista pelitiloista, kuten Team Deathmatch, Domination, Prisoner Rescue, Knock Out, Hardpoint ja Search and Destroy.

Parempi varustus El Asilo -kartalle

Tässä on lataus, jonka avulla voit hallita El Asilossa.

  • Pääase: Fennec 45
  • Toissijainen ase – P890
  • Taktinen – Tainnutus tai salamakranaatti
  • Tappava – Claymore

Fennec 45 on ihanteellinen pääase, jota sinun tulee käyttää MW2:n El Asilo -kartassa. Tämä SMG kaataa vastustajan täysin tyhjällä etäisyydellä. Tutustu tähän oppaaseen paras varuste Fennec 45:lle. Myös, P890 täällä kannattaa omistaa paikka toissijaiselle aseelle. Räjähtävällä tulinopeudella ja lähietäisyydellä tapahtuvilla vaurioilla voit tuhota vihollisen jopa kahdella luodilla.

Mikä on paras strategia käytettäväksi El Asilossa?

Tämä osa on erityisesti niille, joille tämä kartta on uusi. Kaikki MW2:n El Asilo -kartalla tapahtuvat pelitilat ovat nopeatempoisia. Joten tämä ei anna sinulle tarpeeksi aikaa tutkia karttaa kokonaan. Ensimmäinen asia, jonka suosittelen, on varmistaa, että käytät omia tulosputkiasi, kuten Tarkka ilmaisku tai Chopper ampuja huolellisesti. Koska suurin osa vihollisista pysyy varaston sisällä, on mahdollista, että voit menettää arvokkaat pisteet. Lisäksi useiden sisäänkäyntien ansiosta sinä ja tiimisi voitte myös hyötyä. Varmista kuitenkin, että olet a kyykistynyt asento lähellä ikkunaa. Koska reunat ovat lyhyitä ja suurimman osan ajasta paljastat pääsi. Lisäksi, jos aiot pelata aggressiivisesti, muista heittää a flash bang ennen kuin astut toiseen huoneeseen. Itse asiassa tämä on tärkein neuvo, jonka annan niille, jotka pelaavat MW2:n El Asilo -kartalla.

Älä huoli Cecchini, El Asilolla on paikkoja myös sinulle. Kuten yllä mainittiin, ympäristöä ympäröivät kukkulat, ja Sniperiä kantavat pelaajat voivat hyödyntää tätä. Tarkoitan, että jos aiot päivittää tarkka-ampujasi, sinun tulee ehdottomasti kokeilla niitä yllä olevan kuvan mukaisesti.
Lue myös | Videopelin julkaisupäiväkalenteri 2023
Tämä on kaikki mitä sinun pitäisi tietää COD Modern Warfare 2:n El Asilo -kartasta. Kun olet täällä, muista tutustua meidän CODMW2Wiki täällä Relow Gameissa.

Table
  1. El Asilo kartta COD Modern Warfare 2:ssa
    1. Parempi varustus El Asilo -kartalle
    2. Mikä on paras strategia käytettäväksi El Asilossa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up