Hanki lisää siemeniä Dwarf Fortressista [Selitetty]

Dwarf Fortressin tavoitteena on perustaa menestyvä siirtomaa tai linnoitus muun muassa taistella uhkia vastaan. Koska peli on monimutkainen, niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin siementen etsimisestä viljelyä varten voi tulla ylämäkeen vaikea tehtävä. Siemenet ovat äärimmäisen tärkeitä siirtokuntasi selviytymiselle, koska ne auttavat sinua istuttamaan enemmän satoja. Olitpa uusi tai vanha pelaaja, oppaamme auttaa sinua saamaan lisää siemeniä Dwarf Fortressiin.

Table
  1. Löydä lisää siemeniä kääpiölinnoituksesta [Selitetty]
    1. Olut
    2. Jauhaa
    3. Käsittely viljelijän myymälässä
    4. Liiketoimintaa

Löydä lisää siemeniä kääpiölinnoituksesta [Selitetty]

Ennen kuin lähdet etsimään lisää siemeniä Dwarven Keepistä, varmista, että sinulla on tarpeeksi pusseja niiden keräämiseen. Sinun tulee myös olla tietoinen kausivaihteluista, jotta saat aina parhaat sadot. Kevätkausi on 3 kuukautta, eli graniittia, liuskekiveä ja felsiittiä. Kesällä on hematiittia, malakiittia ja galenia. Syksyllä on kuitenkin kalkkikiveä, hiekkakiveä ja puutavaraa. Lopuksi Winter sisältää Kuukiven, Opaalin ja Obsidianin.

Tämän jälkeen selvitetään parhaat tavat saada lisää siemeniä Dwarf Fortressiin:

Olut

Kun olet valmistanut juomia tislaamossa, sinut palkitaan siemenillä. Varmista vain, että sinulla on tarpeeksi tynnyreitä juomien valmistamiseen - ne voidaan valmistaa Woodshopissa.

Jauhaa

Jauhattuasi kasvit myllyllä saat vastineeksi siemenet. Kone voi jauhaa kasvit sokeriksi, jauhoiksi, väriaineiksi ja palkita sinut myös siemenillä.

Käsittely viljelijän myymälässä

Kasveja, kuten puuvillaa, juuttia ja punoksia, on käsiteltävä optimaalista käyttöä varten. Kun olet lähettänyt ne käsittelyyn, saat siemenet kääpiölinnoitukseen.

Liiketoimintaa

Viimeinen vaihtoehto on hankkia siemenet myyntiedustajalta. Tämä on kuitenkin harvinainen tapaus, koska asuntovaunuilla ei ole määrättyä aikaa saapua linnallesi. Siinä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää kuinka saada lisää siemeniä Pokemon Scarlet & Violetissa. Jos tästä oppaasta oli apua, pysy kuulolla saadaksesi lisää päivityksiä Soittimen muokkaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up