Kaikki Gobstonen sijainnit Tylypahkan perinnössä

Jos etsit kaikkien sijainteja Tylypahkan perintö Gobstone saadaksesi palkintoja, olet oikeassa paikassa. Tämän pelin alkuvaiheessa tapaat paikallisen Gobstones-mestarin Zenobia Noken. Koska hän voitti jokaisen pelin, hänen luokkatoverinsa piilottivat hänen Gobstonestaan ​​linnan toiselle puolelle. Tämä on sivutehtävä, mutta voit suorittaa sen joillekin PE ja Orbicular Violetti sauvan kahva. Asioiden helpottamiseksi mainitsemme näiden kivien kaikki sijainnit.

Table
 1. Mistä löytää Tylypahkan perintöjalokivet (kaikki paikat)
  1. Sijainti 1 – Kirkastumisen piha
  2. Asema 2 – Ennustamisen luokkahuone
  3. Asento 3 – Keskihallin palkit
  4. Sijainti 4 – Korpinkynnen torni
  5. Sijainti 5 – Trophy-huoneen käytävä
  6. Sijainti 6 – Sisäinen Trophy-huone

Mistä löytää Tylypahkan perintöjalokivet (kaikki paikat)

Voit aloittaa tämän seikkailun olemalla vuorovaikutuksessa Zenobia Noke ensimmäisen suorittamisen jälkeen Loitsuja JA Puolustus pimeiden taiteiden luokkaa vastaan. On kuusi Hogwarts Legacy Gobstones yhteensä ja tässä ovat niiden sijainnit:

 • Kirkastumisen piha
 • Ennustushuone
 • Keskihallin palkit
 • Korpinkynnen torni
 • Palkintohuoneen käytävä
 • Sisäinen pokaalihuone

Sijainti 1 – Kirkastumisen piha

Suuntaa Astronomy Wingin kirkastuspihalle. Kiviholvikäytävän katolta löydät Gobstonen pöllön vierestä.

Asema 2 – Ennustamisen luokkahuone

Mene kirjaston yhteydessä olevaan ennustushuoneeseen lentävän liekin avulla. Sinun on kiivettävä ennustamistorniin päästäksesi sinne. Luokkahuoneen sisällä löydät Gobstonen kattokruunun päällä.

Asento 3 – Keskihallin palkit

Kun olet kerännyt toisen Gobstonen, suuntaa alas kierreportaita ja käänny ensimmäisestä vasemmalle Floo Flamen viereen. Tämä vie sinut metsäiselle alueelle. Täältä löydät toisen Gobstonen puupalkissa.

Sijainti 4 – Korpinkynnen torni

Saadaksesi seuraavan Gobstonen mene Korpinkynnen torniin Grand Staircasen alueella. Sinisestä käytävästä löydät kiven yhden pilarin päällä. Jos et löydä sitä, käytä vanhaa hyvää Revelion charmia.

Sijainti 5 – Trophy-huoneen käytävä

Korpinkynnen tornista siirry Grand Staircaseen ja mittaa sitä. Tulet käytävälle, joka on vuorattu haarniskalla. Seuraava Gobstone on ikkunan päällä huonetta vastapäätä lähellä Floo Flamen sijaintia.

Sijainti 6 – Sisäinen Trophy-huone

Kun olet kerännyt edellisen, mene Trophy Roomiin. Kävele vähän ja löydät viimeisen Gobstonen hyllyltä pokaalien vieressä. Nämä ovat kaikki Tylypahkan Legacy Gobstonen paikkoja. Kun olet täällä, muista tutustua muihin hyödyllisiin oppaihimme, kuten Kuinka saada lentäviä sivuja meidän Vanha Wiki-ohje.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up