Kuinka luoda Ron Weasley Tylypahkan perinnössä

Haluatko luoda Ron Weasley -rakennuksen Tylypahkan perinnössä, mutta et tiedä miten edetä siinä? Sitten olet oikeassa paikassa. Ronald Weasley eli Ron tunnetaan usein Harry Potterin parhaana ystävänä. Mutta rehellisesti sanottuna puhdasverinen velho oli paljon enemmän. Vaikka Ron ei ole osa Tylypahkan perintöä, voit silti luoda hänestä samankaltaisen pelin Character Creator -ominaisuuden avulla. Opastamme, miten se tehdään.

Kuinka saada Ron Weasley rakentamaan Tylypahkan perinnössä

Ron on epäilemättä rohkea, uskollinen ja ystävällinen sielu. Mutta siinä on myös joitain omituisia ominaisuuksia, jotka voit helposti unohtaa. Tässä oppaassa käydään läpi kaikki ominaisuudet, joita sinun tulee käyttää Ron Weasleyn luomiseen Tylypahkan perinnössä:

Esiasetus

Voit valita minkä tahansa esiasetuksen, mutta sen on oltava mieshahmo. Valitsimme toisen esiasetuksen kolmannelta riviltä. Voit katsoa yllä olevaa pelin sisäistä kuvaamme selvyyden vuoksi.

Kasvojen muoto

No, Avalanche Softwaren kehittäjät ovat tehneet meille todella vaikeaksi saada muodon, joka näyttää rakkaalta Ron Weasleyltä. Huomasimme kuitenkin, että toisen rivin 2 kasvojen muoto oli lähes täydellinen valinta. Katso alla olevaa kuvaa sekaannusten välttämiseksi.
Relow Game -pelinäyttö

Ihonväri

Lounais-Englannista kotoisin olevalla pojalla oli valkeahko iho. Emuloidaksesi tätä, sinun on siirrettävä Ihonväri-liukusäädin äärivasemmalle yllä olevan kuvan mukaisesti.

Hiusten väri

Koska Ron Weasley on tyypillinen punapää, sinun tulee yrittää pitää hänen hiustensa väri kirkkaan punaisena tai oranssina. Valitsimme kirkkaan punaisen luodaksemme parhaan Ron Weasleyn kaltaisen Tylypahkan perinnössä.
Relow Game -pelinäyttö

Hiustyyli

Ron tunnettiin runsaasta hiuksista, vaikka hänen hiustyylinsä muuttuivat koko Harry Potter -sarjan ajan. Valitsimme neljännen kampauksen toisesta rivistä, koska se muistutti meitä ensimmäisen kerran, kun Ron astui Tylypahkan linnaan ensimmäisenä vuotenaan.

Arvet

Ronilla ei koskaan tiedetty olevan arpia. Emme siis puukoittaneet sitä Tylypahkan perinnön hahmojen luoja-asetuksissa.

pisamia

Relow Game -pelinäyttö
Ron Weasleyllä tiedettiin olevan hyvä määrä pisamia, jotka sekoittuivat hyvin hänen punaisiin piirteisiinsä. Pelissä päätämme pitää "piamiat ja myyrät" -liukusäätimen toisella tasolla. Voit katsoa yllä olevaa pelin sisäistä kuvakaappausta saadaksesi paremman käsityksen.

Ihonväri

Koska Ronilla oli enemmän tai vähemmän vaaleanvalkoinen iho, sinun on siirrettävä ihonsävyn liukusäädintä äärivasemmalle.

Silmien ja kulmien väri

Relow Game -pelinäyttö
Ron Weasley tunnettiin sinisistä silmistään, mikä sai hänet usein erottumaan joukosta. Hänen kulmakarvojensa väriksi valitsimme punaisen, joka edustaa myös hänen päänsä väriä.

Kulmien muoto

Relow Game -pelinäyttö
Ron ei ollut tunnettu pehmeämmästä kulmasta, joka lopulta haalistuu, minkä vuoksi valitsimme tämän muodon. Se on neljäs vaihtoehto ensimmäiseltä riviltä.

Ääni

Relow Game -pelinäyttö
Lopuksi valitsimme korkean äänen, koska se muistuttaa Ronin ääntä Harry Potter -sarjassa. Siirrä vain Pitch-liukusäädintä äärioikealle saadaksesi korkean äänen. Tämä on lähimpänä Ron Weasleyn tekemistä Tylypahkan perinnössä. Jos tämä opas auttoi sinua, tutustu oppaaseemme Tylypahkan perintö Wiki Relow Gameissa saadaksesi lisää vinkkejä ja temppuja.

Table
 1. Kuinka saada Ron Weasley rakentamaan Tylypahkan perinnössä
  1. Esiasetus
  2. Kasvojen muoto
  3. Ihonväri
  4. Hiusten väri
  5. Hiustyyli
  6. Arvet
  7. pisamia
  8. Ihonväri
  9. Silmien ja kulmien väri
  10. Kulmien muoto
  11. Ääni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up