Kuinka kasvattaa Farm Exp nopeasti Pokemon Scarletissa ja Violetissa

Pelatpa sitten Scarlet & Violetia tai mitä tahansa muuta Pokemon-peliä, yksi asia, jonka haluat tietää, on Farm Exp nopea. Exp- tai Experience-pisteet ovat erittäin tärkeitä tässä pelissä, koska ne auttavat sinua nousemaan tasolle ja kehittämään Pokemoniasi. Ja mitä vahvempi Pokemonisi, sitä enemmän vastustajia voit helposti voittaa. Se voi myös auttaa sinua käymään korkeamman tason tera raidtaisteluja yksin. Joten tässä oppaassa tarkastellaan nopeasti parhaita menetelmiä, jotka on helppo viljellä Exp Pokemon Scarlet & Violet -sovelluksessa.

Table
 1. Kuinka kasvattaa Farm Exp nopeasti Pokemon Scarletissa ja Violetissa
  1. Chanseyn maatalous
  2. Exp Candiesista
  3. Lisää vinkkejä XP:n kasvattamiseen nopeammin Pokemon Scarlet & Violetissa

Kuinka kasvattaa Farm Exp nopeasti Pokemon Scarletissa ja Violetissa

Pääasiassa on kaksi tapaa, joilla voit nopeasti kasvattaa XP:tä näissä peleissä, ja ne ovat:

 • Chanseyn maatalous
 • Exp Candiesista

Parasta ei ole vain nopea, vaan myös helppo. Näin molemmat menetelmät toimivat:

Chanseyn maatalous

Chansey on Pokemon, joka voi tarjota sinulle parhaan kokemuksen pelissä, kun se tulee hankkimaan villiltä Pokemonilta. Ja mikä parasta, tässä pelissä on erilaisia ​​alueita, joista voit löytää sen. Chanseyn lisäksi voit myös viljellä Blisseytä seuraavana parhaana vaihtoehtona. Joten tässä on mitä sinun pitäisi tehdä:

 • Luo pokemon, jota haluat kouluttaa, pidä onnenmuna. Tämä on erittäin tärkeä askel.
 • Seuraava, järjestä piknik valmistaaksesi voileivän, jonka avulla voit tehostaa tavallisia Pokemon-kohtaamisiasi ja syödä sen. Jotkut näistä voileipistä ovat:
  • Virkistävä Sandwich Master
  • Muna-voileipämestari
  • Perunavoileipämestari
 • Lopussa, mene jollekin näistä alueista:
  • Pohjoisen maakunnan alue kolme
  • Pohjoisen maakunnan alue kaksi
  • Alue yksi pohjoisen maakunnan
 • kerran täällä, etsi tapaamasi Chansey tai Blissey ja käsittele niitä. Älä käytä Let's Go -ominaisuutta, sillä se tuottaa vähemmän kokemusta.
 • Exp Candiesista

  Exp-karkkeja saadaan Teran raidoista. Ja nämä hyökkäykset vaativat myös sinun taistelemista. Mutta älä tuhlaa aikaasi minkään Tera Raidin kanssa. Pokemonisi tason perusteella yritä tehdä korkeampia tähtihommia. Jos mahdollista, yritä tehdä 4 tai 5 tähden raideita. Tämä johtuu siitä, että voit saada heiltä Exp.M-, L- ja XL-koon karkkia. Tämä antaa sinulle 3000, 10000 ja 30000 XP:tä vastaavasti. Älä unohda, että saat myös kokemusta Tera Raidista. Varmista siis, että Pokemonisi pitää Lucky Eggin, kun käyt läpi näitä raidtaisteluja.

  Lisää vinkkejä XP:n kasvattamiseen nopeammin Pokemon Scarlet & Violetissa

  Tässä on joitain muita vinkkejä, joista voi olla hyötyä, kun nostat Pokemon-tasoa tässä pelissä:

  • Älä ohita valmentajataisteluja: Valmentajataistelut antavat enemmän XP:tä kuin villi Pokemon. Muista siis taistella kaikkia vastaan ​​tulleita valmentajia vastaan. Varmista, että syöt voileipiä, jotka antavat sinulle Meal Power Expin, kun taistelet kouluttajien kanssa saadaksesi lisää kokemusta.
  • Älä taistele kaikkia Pokemoneja vastaan: Kaikki Pokemonit eivät anna sinulle kohtuullista kokemusta tappion jälkeen. Mutta mitä menetät, on aikasi. Muista siis tarkistaa, antaako taistelemasi Pokemon sinulle hyvän määrän XP:tä. Tai jos Pokemonisi ovat erittäin tehokkaita niitä vastaan, tämä auttaa sinua lopettamaan taistelut nopeammin.
  • Academy Ace Challenge -turnaus: Jos olet lukenut pelin päätarinan, tämä vinkki on pakollinen. Academy Ace Tournament toimii samalla tavalla kuin haastaisit toistuvasti E4:n vanhemmissa peleissä. Voit avata Academy Ace Tournamentin voittamalla 8 kuntosalijohtajaa tultuasi mestariksi.

  Tämä kattaa tämän oppaan siitä, miten voit helposti viljellä nopeasti Pokemon Scarlet & Violet -pelissä. Vaikka maanviljelyn Exp on tärkeä, suosittelen, että tutustut myös meidän parhaat sähköauton harjoituspisteet. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos aiot tehdä tämän EV kouluttaa Pokemonejasi. Ja jos haluat lisätietoja tästä pelistä, suosittelen, että tutustut myös meidän peliimme Pokémon SV osio.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up