Kuinka pelata LOL 1v1 (aloitusopas)

1v1 LOL on Fortniten inspiroima Battle Royale -peli, jota voit pelata verkossa selaimessasi ilmaiseksi. Kuten kaikki muutkin BR-pelit täällä, päätavoitteesi on tyhjentää palvelin ja olla viimeinen pelaaja. Täällä voit pelata yksin, jos haluat, tai liittoutua ystäväsi kanssa kahden pelaajan peliin. Jokaisessa ottelussa on enintään 10 todellista pelaajaa ilman botteja, joten voit esitellä taitojasi. Jos et malta odottaa, että pääset kokeilemaan tätä online-moninpelin rakentamis- ja ammuntapeliä, me tarjoamme sinulle huolen. Tutustu alla mainittuihin vinkkeihin ja temppuihin, niin olet valmis.

Table
 1. Kuinka voin pelata LOL 1v1:tä? (Vinkkejä aloittelijoille)
  1. Tee puolustuksestasi vahva
  2. Älä rakenna torneja
  3. Rakenna torneja lähitaistelussa
  4. Käytä Claw-sovellusta mobiililaitteella
  5. Rakenna ramppeja
  6. Muuta herkkyyttä
  7. Rakennuskäytäntö

Kuinka voin pelata LOL 1v1:tä? (Vinkkejä aloittelijoille)

Voit pelata LOL 1v1:tä helposti käymällä heidän verkossa verkkosivusto tai yksinkertaisesti lataamalla sovellus matkapuhelimeesi. Asiattomille peli ei ole vain saatavilla Android käyttäjille vaan myös iOS laitteet. Jos olet jo aloittanut pelaamisen, sukellataanpa suoraan vinkkeihin ja temppuihin.

 • Tee puolustuksestasi vahva
 • Älä rakenna torneja
 • Käytä Claw-sovellusta mobiililaitteella
 • Rakenna ramppeja
 • Muuta herkkyyttä
 • Rakennuskäytäntö

Nämä ovat aloittelijan vinkkejä ja temppuja, jotka sinun tulee pitää mielessä ennen kuin aloitat pelaamisen. Jotta ymmärrät paremmin, tutustu alla oleviin vinkkeihin.

Tee puolustuksestasi vahva

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi aloittaa, on vahvistaa puolustustasi. Tämä voidaan tehdä ulkoa muutama rakennustemppu ja olla valmis mitä tahansa tapahtuu. Esimerkiksi pelaajat voivat aina rakentaa 90:n heti, kun vastustaja alkaa ampua. 90 on termi kahden L-muotoisen seinän rakentamisesta luotien estämiseksi. Voit myös kokeilla muita mielessäsi olevia rakennusideoita.

Älä rakenna torneja

Useimpien pelaajien yleinen virhe on alkaa rakentaa suuria torneja heti, kun he laskeutuvat taisteluun. Tällä tavalla paljastat asemasi ja vastustajat alkavat yrittää kaataa torniasi. Tässä pelissä torni katoaa heti tukikohdan tuhoutumisen jälkeen. Ja lopuksi pelaaja kohtaa kuumuuden ilman minnekään piiloutua.

Rakenna torneja lähitaistelussa

Lähitaistelussa on suositeltavaa rakentaa valtava torni. Missä pelaaja on aivan edessäsi ja yrittää kiivetä rakentamaasi torniin. Varmista siis, että saat korkeusedun tällaisessa lähitaistelussa.

Käytä Claw-sovellusta mobiililaitteella

Jos olet mobiilipelaaja, suosittelemme, että yrität pelata peliä useammalla kuin kahdella sormella. Kynnen käyttäminen ei ainoastaan ​​auta sinua rakentamaan ja ampumaan samanaikaisesti, vaan se myös parantaa refleksejäsi. Kun ymmärrät sen, voit pelata LOL 1v1:tä kuin ammattilainen.

Rakenna ramppeja

Pienten ramppien rakentaminen on aina hyvä idea. Koska sen avulla voit kurkistaa ja ampua paljastamatta koko kehoasi. Toisaalta se antaa sinulle myös mahdollisuuden astua taaksepäin ja parantua tarvittaessa.

Muuta herkkyyttä

Jos pelaat ensimmäistä kertaa, älä unohda säätää herkkyyttä mieltymystesi mukaan. Tämä johtuu siitä, että kohteen ja tarkka-ampujan herkkyys on oletuksena melko korkea. Siirry siis eteenpäin ja napsauta rataskuvaketta tehdäksesi muutoksia sen mukaan, millä järjestelmällä pelaat.

Rakennuskäytäntö

Viimeinen mutta erittäin tärkeä vinkki sinulle on harjoitella aina kun siihen tulee mahdollisuus. Peli tarjoaa ominaisuuden, jossa voit siirtyä offline-tilaan ja harjoitella kaikkia rakennusideoita ja strategioita rauhassa. Nämä olivat kaikki aloittelijan vinkkejä ja temppuja 1v1 LOLin pelaamiseen helposti. Kun olet täällä, katso Pelit avattu 1v1.LOL. Ja katso myös lisää parhaat selainpelit verkossa pelattavaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up