Kuinka saada paras Lord Voldemort rakentamaan Tylypahkan perinnössä

Jos olet Harry Potter -sarjan pimeiden taiteiden fani, haluat epätoivoisesti tietää, kuinka rakentaa Lord Voldemort Tylypahkan perinnössä. Asiattomille lordi Voldemort tunnettiin kaikkien aikojen tehokkaimpana pimeän velhona. Hänet tunnettiin Tom Riddlenä kauan ennen kuin hänestä tuli uhkaava hahmo. Jos olet innokas rakentamaan hänen oman rakenteensa, noudata tätä opasta loppuun asti.

Table
 1. Kuinka saada paras Lord Voldemort rakentamaan Tylypahkan perinnössä
  1. Koti
  2. Loitsuja
  3. Lahjat
  4. herkkuja

Kuinka saada paras Lord Voldemort rakentamaan Tylypahkan perinnössä

Jotta voit rakentaa parhaan Lord Voldemortin Tylypahkan perinnössä, sinun on edettävä pelin läpi ansaitaksesi tarpeeksi lahjakkuuspisteitä. Kuten rakentamisessamme, tarvitset arvion 12-15 lahjakkuuspistettä avataksesi parhaat mahdolliset taidot.

Koti

Tom Riddle eli Lord Voldemort joutui luihujen taloon, kun hän osallistui Tylypahkan noituuden ja velhojen kouluun vuonna 1938. Slytherin on surullisen kuuluisa siitä, että sillä on maine pahojen velhojen kasvattajana. Ja niin, tämä oli melko helppo valinta.

Loitsuja

Se on yksi kolmesta anteeksiantamattomasta kirouksesta, jotka aiheuttavat kipua kohteen koko kehossa. Toinen anteeksiantamaton kirous, jonka avulla voit hallita uhrin toimia. Anteeksiantamaton kirous, joka saa kohteen kuolemaan välittömästi.

Lahjat

Alla on kaikki saavutukset, joita voit käyttää Lord Voldemortin rakentamiseen:

 • Empire Mastery
 • Crucio Mastery
 • Avada Kedavra Mastery
 • Ihme kirous
 • Aseista poistava kirous
 • Verinen kirous
 • Muutoksen hallinta

herkkuja

Kuten näet, pääpaino on Curse-hyökkäyksissä, koska se edustaa parhaiten Lord Voldemortin piirteitä. Mastery of Transformation on kaikista kyvyistä yksi tehokkaimmista. Muuta vihollinen räjähtäväksi piippuksi, jota voit käyttää muiden vihollisten kimppuun. Tämä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kuinka saada paras Lord Voldemort rakentamaan Tylypahkan perinnössä. Jos haluat lisää tämänkaltaisia ​​vinkkejä ja temppuja, siirry sivuillemme Tylypahkan wiki sivu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up