Kuinka saada ylimääräisiä Talisman-paikkoja Elden Ringissä

Talisman on elintärkeä esine Elden Ringissä, joka voidaan varustaa lisäämään vahinkoa, lisäämään puolustusta tai laajentamaan tallennuskapasiteettia. Pelin alussa sinulla on vain yksi talisman, mutta voit avata lisää pelin edetessä. Näiden Talisman-pussien löytäminen ei kuitenkaan ole helppoa. Tässä oppaassa näytämme sinulle, kuinka saada lisää Talisman-kolikkopelejä Elden Ringiin.

Table
 1. Kuinka saada ylimääräisiä Talisman-paikkoja Elden Ringissä
  1. Ensimmäinen talismanpussi Elden Ringissä
  2. Talismanin toinen pussi
  3. Talismanin kolmas pussi

Kuinka saada ylimääräisiä Talisman-paikkoja Elden Ringissä

Tarjolla on yhteensä 3 Talisman-kolikkopeliä, jotka voit saada pelin eri vaiheissa eri hahmoilta. Huomioi ennen kuin jatkat:

 • Tappio Margherita pizzapaha Ente
 • Etsi 2 suurta riimua ja puhu sitten Enian kanssa Roundtable Holdissa
 • Isku Godfreyensimmäinen lordi Elden

Ensimmäinen talismanpussi Elden Ringissä

Ensimmäinen Talisman-laukku, jonka löydät, on voitettuaan Margitin, Tunturien Omenin. Löydät tämän pomon Stormveil Castlesta. Vaikka se ei estä sinua etenemästä linnaan, se antaa sinulle varmasti ensimmäisen Talisman-kolikkopelisi. Palkitaan automaattisesti Talisman Bagilla tappion jälkeen.

Talismanin toinen pussi

Tämä on nyt hieman hankalaa, koska voit menettää sen kokonaan. NPC - Sormenjälkilukija Enia – häviää, jos etenet liian pitkälle pelissä. Varmistaaksesi, että näin ei tapahdu, sinun on ensin voitettava Godrik, Oksoitettu. Nyt sinun pitäisi pidättäytyä taistelemasta Godfreyä vastaan, koska Enia katoaa, kun voitat hänet. Vaihtoehtoisesti voit yrittää löytää seuraavan suuren riimusi joltakin seuraavista pomoista:

 • Morgott, enteiden kuningas
 • Täydenkuun porokingatar
 • Rykard, jumalanpilkan herra
 • Starscourge Radahn
 • Malenia, Miquellan lama
 • Mohg, veren herra

Kun sinulla on kaksi suurta riimua, mene Roundtable Holdiin ja keskustele Finger Reader Enian kanssa. Se auttaa sinua hankkimalla ylimääräisen Talisman-paikan Eldenin sormukseen. Tämä laajentaa kokonaisuutesi kolmeen.

Talismanin kolmas pussi

Viimeisen Talisman-laukun voi hankkia pelin loppuvaiheessa. Saat sen voitettuasi Godfreyn, ensimmäisen lordi Eldenin. Tästä tulee kova pomotaistelu, joten varmista, että olet tasoittanut panssari- ja aseesi. Kun voitat hänet, saat kolmannen ja viimeisen laukkusi. Talisman-kolikkopelisi kokonaismäärä kasvaa nyt neljään! Siinä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää kuinka saada lisää Talisman-kolikkopelejä Elden Ringissä. Lisää vinkkejä ja temppuja löydät sivuiltamme Elden sormus Relow Game -osiossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up