Kuinka tarkistaa kaikki tilastot Sons of the Forestissa (selvitetty)

Sons of the Forest sisältää lukuisia pelimekaniikkoja, joiden avulla pelaajat voivat kestää saaren hirviömäisyyden. Mutta useita pelin elementtejä ja mekaniikkaa ei selitetä pelissä. Yksi niistä sisältää erilaisia ​​tilastoja, joita pelaajilla ei ole aavistustakaan, mistä löytää. Jos nämä tilastot jätetään tarkistamatta tai niitä seurataan, et ehkä pysty selviytymään ja pitämään kiinni. Toisin kuin edeltäjänsä, et voi tarkistaa tilastoja rakennuskirjasta. Älä huoli, näin voit tarkistaa Sons of the Forestin tilastot ja niiden merkityksen.

Table
 1. Kaikki Sons Of The Forestin tilastot (selvitetty)
  1. Kuinka tarkistaa hahmotilastot
  2. Kuinka tarkistaa asetilastot
  3. Kuinka tarkistaa vaatetilastot Sons of the Forestissa

Kaikki Sons Of The Forestin tilastot (selvitetty)

On pääasiassa kolmenlaisia ​​tilastoja, jotka voidaan jakaa kolmeen osaan. Ovatko seuraavat:

 • Hahmotilastot
 • Asetilastot
 • Vaatetustilastot

Voit seurata ja tarkastella yllä olevia tilastoja useilla tavoilla. Mutta ennen kuin tarkistat nämä tilastot, on tärkeää tietää, mitä ne tarkoittavat ja edustavat. Tutustutaan sitten kuhunkin tilastotyyppiin ja niiden tarkistamiseen tarkemmin.

Kuinka tarkistaa hahmotilastot

Voit tarkistaa hahmosi tilastot osoitteessa ala oikea -lta näyttö minikartan yläpuolella. Nämä hahmotilastot on merkitty ja esitetty niiden erottuvilla kuvakkeilla. Tässä ovat kaikki neljä hahmotilastoa Sons of the Forestissa:

 • Pakottaa
 • Jano
 • Nälkä
 • Väsymys

Voit seurata yllä olevia merkkitilastoja neljän pyöreän kuvakkeen tai pullon avulla minimikartan yläpuolella. Kun jokin näistä tilastoista on vähissä, saat viestin osoitteeseen ala vasen näytöstä. Esimerkiksi, "Oletko väsynyt. Käytä suojapeitettä suojan rakentamiseen.” Joten sinun ei tarvitse huolehtia väsymyksestä tai nälkään tulemisesta, jos et tarkista näitä tilastoja. Jos haluat lisätä vahvuustilastoja, tutustu oppaaseemme kuinka lisätä voimaa Lisätietoja.
Kuvan lähde - Banden YouTubessa.

Kuinka tarkistaa asetilastot

Voit seurata ja tarkistaa kolmen aseen tilastot varaston osa kirjassa Children of the Forest. Voit tarkistaa aseesi tilastot viemällä hiiren eri aseiden päälle. Näitä edustaa kolme värillistä palkkia. Joten tässä on kaikki kolme asetilastoa:

 • Nopeus (vihreä palkki)
 • Vahinko (punainen palkki)
 • Kilpi/puolustus (keltainen palkki)

Kaikista tilastotyypeistä on erittäin tärkeää, että tiedät aseesi tilastot ennen niiden varustamista varastosta. Vihreä palkki edustaa aseen nopeutta. Punainen palkki edustaa aseen aiheuttaman vaurion vaikutusta. Lopuksi keltainen palkki edustaa aseesi lukitustilaa.

Kuinka tarkistaa vaatetilastot Sons of the Forestissa

Samoin kuin asetilastot, voit tarkistaa pukeutumistilastot kulkee niiden yli varaston osa. Puvullesi ja panssarillesi on kolme vaatetilastoa, ja ne ovat seuraavat:

 • Lämpö (oranssi palkki)
 • Mukavuus (violetti palkki)
 • Vedeneristys (sininen palkki)

Jokaisella yllä mainitulla tilastolla on merkitystä karttaa kuljettaessa. Oranssi palkki edustaa lämpöä vaatteita tai panssareita, jotka voivat olla välttämättömiä matkustettaessa lumisilla tai jäisillä alueilla. Samoin mukavuus se on myös välttämätön asuissasi, joka on korostettu Violetti palkki. Lopuksi vedeneristys on korostettu Sininen palkki joka ilmaisee tason vedenkestävyys. Suosittelemme pelaajia tarkistamaan kaikki vaatteiden tilastot ennen niiden varustamista varastosta. Siinä on kaikki siitä, kuinka voit tarkistaa tilastot Sons of the Forestissa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka luoda ja yhdistää kohteita, kuinka saada höyheniä, kuin oven lukitseminenJA Lisäksi Metsän lapset oppaita omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up