Kuinka valmistaa Molotov-cocktail terraarioissa

Terraria on toimintaseikkailuhiekkalaatikkopeli, joka on ollut julkaistu yli vuosikymmenen ajan. Peli sisältää simulaatiotoimintoja, kuten kaivostoimintaa, ruoanlaittoa, maalausta ja jopa taistelua. Taistelusta puheen ollen, Molotov-cocktail on kuluttava ase Terrariassa, joka on melko voimakas. Parasta on, että toisin kuin muut aseet, tämä ase ei vahingoita kantorakettia, vaikka joutuisit kosketuksiin sen kanssa. Jos mietit Molotov-cocktailin valmistamista Terrariassa, älä etsi enää. Olet oikeassa paikassa!

Table
  1. Molotov-cocktailin resepti Terrariassa
    1. Ale
    2. Silkki
    3. Vaaleanpunainen geeli

Molotov-cocktailin resepti Terrariassa

Molotov-cocktail ei ole tarkin, mutta se voi aiheuttaa merkittäviä vahinkoja vihollisellesi. Koska joillakin pelaajilla on edelleen Terrarian edellinen versio, olemme lisänneet kaksi reseptiä:
Vanha versio
Silkki
Soihtu
10 lasillista olutta
Uusi versio
5 lasillista olutta
Vaaleanpunainen geeli
Silkki
Soihtu

Edellisessä versiossa oli melko yksinkertainen tapa tehdä Molotov-cocktail Terrariassa. Ainoa merkittävä muutos, joka voidaan havaita, on Pink Gel uusimmassa versiossa. Siitä lisää myöhemmin, mutta erittelemme ensin joitakin näistä kohdista, jotta ymmärrät paremmin.

Ale

Valmistaaksesi 5 olutta, tarvitset ensin 10 hiekkalohkoa. Näistä tulee sitten 5 lasilaatikkoa, joista tulee lopulta sama määrä kuppeja. Lopulta saat 5 lasillista Alea.

Silkki

Ensin tarvitset hämähäkinseittejä. Niistä voidaan sitten tehdä silkki kangaspuulla. Yhden silkin tekemiseen tarvitsisi 7 hämähäkinverkkoa.

Vaaleanpunainen geeli

Lopuksi Pink Gel voidaan hankkia voitettuaan Pinky. Se on harvinainen lima, jonka kutemismahdollisuus on vain 1/180. Siinä on melkein kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Molotov-cocktailin valmistamisesta Terrariassa. Jos tämä resepti auttoi sinua, katso lisää Terraarioppaat Juuri täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up