Miksi Roblox sanoo, että maksu on peruutettu (miten korjataan)

Jos mietit, miksi Roblox sanoo maksu peruutetaan niin me autamme sinua säätää se. Roblox on suosittu alusta, jolla on lukemattomia pelejä eri genreistä. Useimmat näistä peleistä ovat ilmaisia ​​pelata, mutta voit ostaa oikealla rahalla Roux ja edistyä edelleen. Lisäksi voit ostaa joitain suosittuja pelejä Robuxilla. Joten kaikki maksuun liittyvät ongelmat voivat olla turhauttavia.

Table
 1. Kuinka korjata "Roblox-maksu peruutettu" -ongelma.
  1. Luottokortti vanhentunut
  2. Luottokorttisi on saavuttanut kulutusrajansa
  3. Väärä laskutusosoite maksulomakkeessa
  4. Pankkipetosten torjuntatoimenpiteet
  5. Odottavat maksut

Kuinka korjata "Roblox-maksu peruutettu" -ongelma.

On useita syitä, miksi tämä ongelma ilmenee, kun luottokorttisi hylätään. Tässä on joitain yleisiä syitä, miksi Roblox-maksu peruutetaan, ja kuinka korjata se:

 • Luottokortti vanhentunut
 • Luottokorttisi on saavuttanut kulutusrajansa
 • Väärä laskutusosoite maksulomakkeessa
 • Pankkisi petostentorjuntatoimenpiteet
 • Odottavat maksut

Luottokortti vanhentunut

Tämä voi olla yksinkertainen syy maksusi epäonnistumiseen. Ota siinä tapauksessa yhteyttä pankkiisi ja uusi kortti.

Luottokorttisi on saavuttanut kulutusrajansa

Jokaisella luottokortilla on kulutusraja, joka uusitaan kuukausittain. Jos kulutat tämän rajan yli, kortti peruuttaa maksun seuraavaan uusimispäivään asti. Voit odottaa uusimista tai ottaa yhteyttä pankkiisi kulutusrajan nostamiseksi.

Väärä laskutusosoite maksulomakkeessa

Maksua tehdessäsi sinua pyydetään syöttämään laskutusosoitteesi. Jos osoite ei vastaa kortillasi olevaa osoitetta, maksu peruutetaan Robloxilla. Varmista, että antamasi laskutusosoite on sama kuin kortissasi.

Pankkipetosten torjuntatoimenpiteet

Pankkisi pitää silmällä kulujasi. Jos he havaitsevat epätavallisen kulutusmallin, he merkitsevät kortin ja estävät kaikki maksut siltä. Tämä säästää sinut petoksilta. Lisäksi on raportoitu lapsista, jotka käyttävät kortteja järjettömiin maksuihin, ja näitä toimenpiteitä on ryhdytty estämään.

Odottavat maksut

Roblox käyttää maksupalveluntarjoajaa Xsollaa, joka luo mikrotapahtuman tilillesi. Tapahtuman summasta riippuen sinun on syötettävä koodi maksulomakkeeseen. Jos et pysty tekemään sitä annetussa ajassa, maksusi on "Odottaa"-tilassa. Tässä tapauksessa sinun on odotettava 1–10 arkipäivää ennen uuden tapahtuman tekemistä. Nämä ovat syitä, miksi maksusi peruutetaan Robloxissa, ja parhaat tavat korjata se. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka paljon Robux on 20 dollariatutustu meidän Roblox-osio tulossa pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up