Mitkä ovat parhaat aloitustaidot Witcher 3:ssa

Geralt on monien mies kykyjä. Ja hän tarvitsee niitä kaikkia suorittaakseen vaaralliset tehtävät ja taistellakseen hirviöitä vastaan. Tässä pelissä voit valita useista taidoista pelityyliisi sopivaksi. Voit päivittää niitä haluamallasi tavalla vahinkojen lisäämisestä lisäsaaliin kantamiseen. Jos olet uusi tässä pelissä ja etsit taitoja, joista on sinulle hyötyä, olet tullut oikeaan paikkaan. Tämä artikkeli kertoo sinulle mitkä ovat parhaat taidot pelin alussa Witcher 3:ssa.

Table
 1. Mitkä ovat parhaat varhaiset pelitaidot Witcher 3:ssa
  1. Vahva selkä
  2. Herkkusuu
  3. Muscle Memory - Paras varhainen pelitaito Witcher 3:ssa
  4. Räjähtävä suoja
  5. Sulata panssari
  6. Ratkaista

Mitkä ovat parhaat varhaiset pelitaidot Witcher 3:ssa

Voit hioa jokaista näistä taidoista. Olemme valinneet ne pelimme perusteella, mutta sinulla on vapaus valita niistä mikä tahansa.

Vahva selkä

Tämä on yksi parhaista varhaisista pelitaidoista, jotka voit hankkia Witcher 3:ssa. Geralt pystyy kantamaan vain niin paljon. Tämä taito lisää Geraltin maksimikantokykyä. Sinun ei siis tarvitse jättää kovalla työllä ansaittua saalista taaksesi.

Herkkusuu

Kuten nimestä voi päätellä, tämä taito aktivoituu, kun syöt ruokaa. Gourmetin aktivoinnin jälkeen terveytesi paranee 20 minuutiksi jopa taistelussa.

Muscle Memory - Paras varhainen pelitaito Witcher 3:ssa

Lihasmuisti lisää nopeiden hyökkäysten vaurioita. Tämä antaa sinulle etua keskikokoisiin ja pieniin vihollisiin verrattuna. Jos käytät mieluummin nopeita kuin tehokkaita hyökkäyksiä, tämä on paras aloitustaito Witcher 3:ssa.

Räjähtävä suoja

Tämä taito lyö vihollisesi takaisin ja aiheuttaa vahinkoa, kun kilpesi rikkoutuu. Se on erityisen hyödyllinen useita vihollisia vastaan. Voit avata ikkunan hyökätäksesi tai astua taaksepäin käyttämällä tätä kykyä.

Sulata panssari

Jos käytät Ignia taistellessasi, tämä taito on sinulle. Tällä taidolla voit heikentää vihollisesi panssaria yhdellä Igni-iskulla. Sitten voit päästää valloilleen nopeat hyökkäykset tappaaksesi vihollisesi.

Ratkaista

Tämä on hieno taito, jos sinulla ei ole rahaa ostaa parempaa aseita. Se lisää aseesi vahinkoa tuottamalla adrenaliinipisteitä jokaisesta osumastasi. Nämä ovat kaikki The Witcher 3:n parhaat pelitaidot. Hyödyllisiä oppaita saat mm Kuinka kasvattaa kruunujavierailla RelowGame pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up