Parhaat Tylypahkan pääsiäismunat, joita voit löytää

Etsit parasta pääsiäismunia Tylypahkan perinnössä Salaisuuksien kammiona, älä etsi enää. Tässä pelissä voit toteuttaa unelmasi tulla noidiksi tai velhoksi. Ja missä olisi parempi oppia taikuutta kuin arvostettu Tylypahkan noituuden ja velhojen koulu? Tämä peli sijoittuu ennen Harry Potter -kirjojen tapahtumia. Avalanche Studios oli kuitenkin ystävällinen sisällyttämään faneille HP pääsiäismunia. Tässä oppaassa nimetään parhaat.
Spoilerivaroitus: Pelissä on toistaiseksi spoilereita.

Table
 1. Luettelo Tylypahkan perinnön parhaista pääsiäismunista
  1. 1. Salaisuuksien kammio
  2. 2. Polymehujuoma
  3. 3. Weasleyn kaksoset
  4. 4. Pix the Poltergeist
  5. 5. Hagridin mökki
  6. 6. Lihava Lady
  7. 7. Triwizard Cup
  8. 8. Seuraa perhosta

Luettelo Tylypahkan perinnön parhaista pääsiäismunista

Pääsiäismunat on kunnianosoitus HP:n kirjojen ja elokuvien tapahtumille. Tässä ovat parhaat pääsiäismunat, joita pelaajat voivat löytää Tylypahkan perinnöstä:

 • Salaisuuksien kammio
 • Polymehujuoma
 • Weasleyn kaksoset
 • Pix the Poltergeist
 • Hagridin kota
 • Lihava nainen
 • Triwizard Cup
 • Seuraa perhosta

1. Salaisuuksien kammio

Salazar Slytherinin viimeinen lahja perilliselle Tylypahkassa on esillä tässä pelissä. Harry Potter -fanit tietävät, että sisäänkäynti tähän huoneeseen on tyttöjen kylpyhuoneen kautta. Ja Tylypahkan perinnössä voit vierailla Slytherin Dungeonsin sisäänkäynnillä. Mutta valitettavasti et voi syöttää sijaintia. Ihmettelee, osaako kukaan käyttää parseltonguea.

2. Polymehujuoma

Toinen salaisuuksien kammio pääsiäismuna, jonka voit löytää tästä pelistä, on Polymehujuoma. Ei, se ei ole käyttökelpoinen tässä pelissä, mutta voit löytää sitä täynnä olevan kattilan joistakin wc:istä. Tämä on suora viittaus Hermioneen valmistamassa tätä juomaa livahtaakseen Slytherinin yhteiseen huoneeseen.

3. Weasleyn kaksoset

Weasleyn kaksoset olivat surullisen kuuluisia kepposistaan, ja voit löytää heidät Tylypahkan perinnöstä. Vaikka peli tapahtuu kauan ennen heidän kouluaikaansa, löydät heidät Zonkon vitsikaupan edestä.

4. Pix the Poltergeist

Vain kirjojen fanit muistavat tämän pilailijan Poltergeistin, joka terrorisoi Tylypahkan oppilaita. Vaikka opiskelijat ja opettajat vihasivat laajalti, Peeves oli uskollinen Tylypahkalle. Hänellä oli suuri osa Dolores Umbridgen järkyttymisessä ja hän taisteli urhoollisesti Tylypahkan taistelussa. Harmi, että tämä ikoninen hahmo jätettiin pois elokuvista.

5. Hagridin mökki

Hagrid on yksi Harry Potter -sarjan rakastetuista hahmoista, ja hänen ikoninen majansa on toinen pääsiäismuna Tylypahkan perinnössä. Hänellä on myös kurpitsatila, kuten Azkabanin vangilla. Katso ympärillesi kotan sisällä ja löydät kultakolikoita. Joten nostalgian lisäksi se antaa sinulle myös yhden pelin arvokkaimmista resursseista.

6. Lihava Lady

Kaikki Gryffindor-opiskelijatoverini tuntevat Lihavan Ladyn, joka vartioi Gryffindorin yhteisen huoneen sisäänkäyntiä. Anna hänelle oikea salasana ja voit kirjoittaa. Kuitenkin, jos olet joku, joka muistaa Neville Longbottom, olen pahoillani puolestasi.

7. Triwizard Cup

Kun tutkit Tylypahkan linnaa, törmäät pokaalihuoneeseen. Löydät täältä monia palkintoja, mutta mikään ei ole niin ikoninen kuin arvostettu Triwizard Cup. Se on kuitenkin suljettu kanteen, joten et näe sitä.

8. Seuraa perhosta

Kun Hagrid asetettiin Salaisuuksien kammioon, hän käskee Harryä ja Ronia seuraamaan Hämähäkkejä. Tehtävä "Follow the Butterfly" on suora viittaus Ronin lainaukseen sarjassa. Nämä ovat Tylypahkan perinnön parhaat pääsiäismunat. Jos pidit tästä oppaasta, sinun kannattaa tutustua oppaaseemme lisää Tylypahkan perintö Wiki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up