Roblox Ballroom Dancer Codes (joulukuu 2022)

Ballroom Dance on Roblox-peli, jossa voit muokata vaatekaappiasi. Lisäksi voit esitellä Roblox-tyylisiä tanssitaitojasi. Kun edistyt pelissä, avaat erilaisia ​​esineitä, kuten mekkoja ja muita asusteita. Lopullisena tavoitteena on olla paras tanssisali tanssija kaikkien muiden joukossa pelissä. Tässä pelissä jalokivet ovat valuuttoja, joita voit käyttää tavaroiden ostamiseen. Kuten minkä tahansa muun Roblox-pelin, Ballroom Dancerin kehittäjät ovat tarpeeksi anteliaita tarjotakseen pelaajille ilmaisia ​​koodeja. Tällaisia ​​kehittäjien tarjoamia ilmaisia ​​koodeja voidaan käyttää palkintojen ja ilmaislahjojen lunastamiseen. Jos etsit ilmaisia ​​koodeja, tämä artikkeli on kaikki mitä tarvitset. Katso tämä opas joillekin ilmaisia ​​koodeja, joilla voit lunastaa palkintoja Ballroom Dancerissa.
Nämä koodit toimivat alkaen 16. joulukuuta 2022, kun kirjauduimme ulos. Mutta Roblox-koodit vanhenevat yleensä 2 tai 3 päivässä. Päivitämme uusia koodeja sitä mukaa kun niitä julkaistaan.

Table
 1. Kaikki koodit toimivat Ballroom Dancerissa
  1. Vanhentuneet koodit
  2. Kuinka lunastaa koodeja Ballroom Dancerissa
  3. Kuinka saada lisää koodeja

Kaikki koodit toimivat Ballroom Dancerissa

Tässä ovat kaikki toimivat koodit, joilla voit lunastaa ilmaisia ​​palkintoja.

 • RUOKA – Lunasta tämä koodi saadaksesi 200 helmiä
 • 10 MILJOONAA – Lunasta tämä koodi saadaksesi 200 helmiä
 • TANSSI – Lunasta tämä koodi saadaksesi 200 helmiä

Vanhentuneet koodit

Tähän osioon lisäämme koodeja, jotka eivät enää toimi Ballroom Dancerissa. Seuraamme jatkuvasti toimivia koodeja ja lisäämme ne tänne heti, kun ne vanhenevat.

 • Tällä hetkellä ei ole vanhentuneita koodeja.

Kuinka lunastaa koodeja Ballroom Dancerissa

Näin voit lunastaa koodeja ja saada ilmaisia ​​palkintoja.

 • Heittää Ballitanssija täältä.
 • Napsauta pelin aikana Tähti -kuvaketta näytön oikeassa alakulmassa.
 • Kirjoita yllä oleva koodi tekstipalkkiin ja paina Lunasta saadaksesi palkintosi.

Muista myös, että Roblox-koodit ovat isojen ja pienten kirjainten välisiä. Varmista seuraavaksi, ettei välissä ole tarpeettomia isoja kirjaimia tai välilyöntejä.

Kuinka saada lisää koodeja

Saat säännöllisiä Ballroom Danceriin liittyviä päivityksiä seuraamalla niitä visertää tai liity heidän virkailijaansa discord-palvelin. Voit kuitenkin lisätä tämän oppaan kirjanmerkkeihin ja tarkistaa kaikki Ballroom Dancer -koodit yhdellä kertaa ilman ylimääräistä vaivaa. Juuri tästä Roblox-tanssijakoodit tarkoittavat. Jos pidit tästä artikkelista hyödyllisenä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Roblox oppaat Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up