3 parasta koralliriuttasiementä kokeiltavaksi Minecraft 1.19:ssä

Minecraftin valtameren biomilla on paljon tarjottavaa, ja voit tutkia joitain niistä koralliriutan siemenillä. Koralliriutat kuteevat lämpimän valtameren biomeissa. Nämä koostuvat erilaisista lohkoista, kuten korallista, koralliviuhkaista, korallilohkoista ja meripiikistä. Mutta sellaisen löytäminen laajasta maailmasta voi kestää kauan ennen kuin sellaisen löytää. Joten tässä oppaassa katso parhaat riuttasiemenet käytettäväksi Minecraft 1.19:ssä.

Parhaat riuttasiemenet Minecraftille 1.19

Kolme parasta tässä pelissä käytettävää riutan siementä ovat:

 • 14000003: Lähellä Badlands Seedia
 • -3017594135420764773: Lähellä Desert Village Seedia
 • 12000039: Lähellä mangrove-siemeniä

Lähellä Badlands Seedia

Seed Code: 14000003 Tämä siemen on hyvä, koska se tarjoaa kaksi upeaa biomia samanaikaisesti. Se kutee Badlandsissa, joka on harvinainen tässä pelissä kohdattu biomi. Seuraava hyvä asia on, että se on vielä lähempänä aavikkoa. Mutta todellinen syy, miksi haluat käyttää sitä, ovat koralliriutat. JA Tämä siemen ei petä sinua, sillä se kattaa täällä tonnin riuttalohkot. Kun olet kutenut, voit löytää lähellä olevia koralliriuttoja heti tutkittuasi.

Lähellä Desert Village Seedia

Siemenkoodi: -3017594135420764773 Kylät ovat erittäin tärkeitä Minecraftissa, jos etsit helppoa pääsyä resursseihin. Mutta entä jos haluat myös koralliriuttojen lähellä kylää, jossa kute? Tässä tämä puku tulee peliin. Toisin kuin edellinen siemen, koralliriutat eivät ole kovin lähellä kutualuetta. Mutta niiden löytäminen ei myöskään ole vaikeaa.

Near Mangrove - Paras koralliriutan siemen Minecraftille 1.19

Siemenkoodi: 12000039 Jos haluat mieluummin tutustua mangrovebiomiin, tämä siemen on täydellinen sinulle. Täällä et voi vain katsella haaksirikkoa riutoilla. Mutta voit myös tutustua mangrove-suihin. Muutaman matkan jälkeen voit jopa löytää aavikkotemppelin läheltä. Täällä voit tehdä paljon. Ja on turvallista sanoa, että kaikista kolmesta täällä olevista puvuista tässä on parhaat koralliriutat, joita voit nähdä. Joten se on yksi parhaista puvuista, joita voit käyttää tässä versiossa nauttiaksesi pelistä täysillä.

Kuinka käyttää siemeniä minecraftissa

Voit käyttää siementä luodessasi uutta maailmaa syöttämällä yllä olevan numerosarjan Lisäasetuksiin.

 • Käynnistä Minecraft.
 • Luo uusi maailma.
 • Siirry lisäasetuksiin.
 • Nyt, lisää yksi yllä olevista siemenistä maailmansiemeneen.
 • Lopussa, luoda uusi maailma ja tulet kutemaan maailmaan, jolla on käyttämääsi siemeneen perustuva biomi.
 • Tämä kattaa tämän oppaan parhaista riuttasiemenistä, joita käytetään Minecraft 1.19:ssä. Koska pidät tämän pelin pelaamisesta, sinun tulee myös tutustua oppaihimme parhaat luolan siemenet ja kuinka nopeuttaa minecraftia. Ja jos haluat lisätietoja tästä pelistä, katso meidän Minecraft osio.

  Table
  1. Parhaat riuttasiemenet Minecraftille 1.19
   1. Lähellä Badlands Seedia
   2. Lähellä Desert Village Seedia
   3. Near Mangrove - Paras koralliriutan siemen Minecraftille 1.19
   4. Kuinka käyttää siemeniä minecraftissa

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up