God Of War Ragnarok huijausten ja salaisuuksien opas

God of War Ragnarokin alusta lähtien on todettu, että Kratos on läpäisemätön voima, jonka kanssa on otettava huomioon. GoW Ragnarokin vaikeusaste huomioon ottaen on ilmeistä, että jotkut pelaajat etsivät huijareita. Lisäksi näkyvissä on useita salaisuuksia, jotka olet saattanut unohtaa. Mutta sen sanottuani, onko pelissä huijauksia? Katso oppaamme huijauksista ja salaisuuksista God of War Ragnarokissa saadaksesi selville.

God of War Ragnarokissa on huijauksia

Vastaus tähän kysymykseen on Ei. On ei temppuja God of War Ragnarokissa voit saada buffeja tai enemmän Hacksilver. Toisin kuin vanhoissa videopeleissä, nykyään sinulla ei ole paljon temppuja tai hakkereita käytettäväksesi. Koska se on yksi viime aikojen suosituimmista valtavirran videopeleistä, on vaikea odottaa huijauksia GoW Ragnarokissa. Mutta päinvastoin, pelissä on useita salaisuuksia ja piilotettuja ominaisuuksia, jotka olet ehkä missannut pelatessasi. Vieritä alareunaan löytääksesi kaikki GoW Ragnarokin salaisuudet.
Vastuuvapauslauseke: Seuraavassa oppaassa on joitain pelien ja tarinan spoilereita. Jos haluat välttää niitä, nyt on paras tilaisuus palata ja palata myöhemmin.

GoW Ragnarokin salaisuudet

Ennen kuin alamme paljastaa nämä salaisuudet, saattaa olla joitain piilotettuja ominaisuuksia, joista tiedät jo. Tästä huolimatta tässä on joitain salaisuuksia, jotka olet ehkä unohtanut God of War Ragnarokissa:

Palauttaa välittömästi terveyden ja raivomittarin

On joitain pomotaisteluja, kuten Thor, Heimdal, Fisketai Kristus ja sumu jotka vaativat eniten. Ennen tällaisia ​​kohtaamisia, jos terveydestäsi pidetään vähän huolta, Kratos voi kuolla. Näitä hetkiä varten voit suunnata ja käydä Mystic Gatewayssa. Heti kun käytät näitä mystisiä askeleita, sinun Terveys, Raivomittarija tilastot täydentää täysin. Tämä antaa Kratosille mahdollisuuden kohdata vihollisia, pomoja tai Odinin varikset parhaimmillaan. Tämä saattaa olla viisain temppu tai salaisuus God of War Ragnarokissa.

Jos olet hämmentynyt Mystic Gatewayn käytöstä, tutustu oppaaseemme kuin matkustaminen muihin ulottuvuuksiin.

Estä estämättömät hyökkäykset (punainen värirengas)

Kun etenet God of War Ragnarokin läpi, kohtaat kolme erilaisia ​​hyökkäyksiä. Nämä ovat sinisiä, keltaisia ​​ja punaisia ​​hyökkäyksiä. Vaikka päättelet, ettei siihen ole mitään keinoa estää tai torjua punaiset hyökkäykset, on olemassa ratkaisu. Tätä varten sinun on avattava tiedoston lukitus Kykyjä Valor Spartan Rage. Oikein ajoitettuna ja käytettynä se mitätöi vaurion ja saa lisäparantumispurskkeen vaurion lisäyksen myötä. Et kuitenkaan voi jättää väliin AoE-hyökkäykset tai olet tekemässä hyökkäyksiä käyttämällä Valor-kykyä. Tämä sisältää myös ei lukittava pistorasia hyökkäyksiä. Mutta voit strategisesti käyttää sitä hetkiä ennen tulevaa hyökkäystä saadaksesi parannus- ja vauriobuffin. Voit tutustua oppaaseemme aiheesta kuinka torjua keltaisen, sinisen ja punaisen hyökkäykset Lisätietoja.

Royal Tyr

Odinin tappaessa Brokin Kratos ja Freya ovat keksineet pelin jälkeisen teorian, että Tyr on jossain asun. Löytääksesi oikean Tyrin sinun on lähdettävä matkalle Niflheim lähellä Korppi puu. Löydät oikean Tyrin osana Rikkoutunut vankilan palvelus pääosan suorittamisen jälkeen Tarinatehtävät. Jos sinulla on vaikeuksia löytää sitä, tutustu oppaaseemme kuinka löytää todellinen Tyr ja sen sijainti pelissä GoW Ragnarok.

Odinin ilmestykset

Odin voi muuttaa muotoaan ja esiintyä eri ihmisinä tai norjalaisina jumalina (kuten Tyr). Tämä oli varsin selvää hänen jälkeensä tappaa Brok. Mutta se ennustettiin jo kauan sitten, kun menimme mukaan Etsitään Tyria. Kun Kratos ja Atreus ovat matkalla Svartalfheimiin, he kohtaavat a Kääpiö sylkeä sillan yläpuolelta. Odin esiintyy kääpiönä jäljittääkseen Kratosin ja hänen seuralaisensa (harjoitella ehkä?). Tämä pääsiäismuna on paljastettu siitä lähtien Pelin ohjaaja of GoW Ragnarok.

Tämä kaikki koskee God of War Ragnarokin huijauksia ja salaisuuksia. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa mitä naamio tekee, kaikki pääsiäismunat ja viittaukset, mitä tehdä pelin päätyttyäja Lisää GoW Ragnarok oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Table
  1. God of War Ragnarokissa on huijauksia
  2. GoW Ragnarokin salaisuudet
    1. Palauttaa välittömästi terveyden ja raivomittarin
    2. Estä estämättömät hyökkäykset (punainen värirengas)
    3. Royal Tyr
    4. Odinin ilmestykset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up