Kaikki Daedalian Key -paikat Tylypahkan perinnössä

Tässä Tylypahkan perinnön maagisessa maailmassa kohtaat erilaisia ​​tehtäviä, jotka antavat sinulle saaliin suoritettuaan. Yhden näistä sivutehtävistä antaa Nelli Oggspire, gryffindor-opiskelija. Missä sinun on pidettävä silmällä Daedalian avaimia, jotka avaavat koulun ympärillä olevat kaapit. Näiden kaappien sisältä pelaajat löytävät House Tokenin, jonka avulla he voivat avata yhteisessä huoneessa säilytettävän taloarkun. Jos olet jo aloittanut haun, mutta sinulla on vaikeuksia löytää lentäviä avaimia, autamme mielellämme. Tässä oppaassa olemme maininneet kaikki Tylypahkan Legacy Flying Daedalian Keys -sijainnit.

Table
 1. Mistä löytää lentävät Daedalian-avaimet Tylypahkan perinnöstä (paikat)
  1. Tähtitieteen torni
  2. Puolustus Dark Arts Toweria vastaan
  3. Pohjoinen huone
  4. Keskushalli 1
  5. Juomaluokkahuone
  6. Kirjasto
  7. Neljän hengen piha
  8. Eteishalli
  9. Suuri portaikko
  10. Underground 1
  11. Underground 2
  12. Faculty Tower - Flying Key -paikat
  13. Perfectin kylpyhuone
  14. kellotorni
  15. Viaduktin sisäänkäynti

Mistä löytää lentävät Daedalian-avaimet Tylypahkan perinnöstä (paikat)

Kuvatekstit: ZaFrostPet Tässä olemme maininneet kaikki Tylypahkan Legacy Flying Daedalian Keys -paikat. Asiattomille nämä kaapit makasivat 16 kotimerkkiä, joka avaa arkun lukituksen sinulle. Huomaa myös, että käyttääksesi avainta ja avataksesi kaapit sinun tarvitsee vain lyödä lentävä avain siihen ja se tekee tempun. Sukellaan siis suoraan sisään ilman pitkiä puheita.

Tähtitieteen torni

Aivan ensimmäinen Flying Key löytyy Astronomy Towerin huipulta. Saadaksesi avaimen, mene vain ylös seurataksesi seikkailureittipistettä ja sieltä löydät avaimen. Heti kun huomaat hänet, hän juoksee kohti luokkahuonetta lentääkseen lähellä lukittua kaappia.

Puolustus Dark Arts Toweria vastaan

Siellä menet alas portaita Dada-luokkahuoneesta ja lähellä sarvikuonon luurankoa löydät Daedalian avaimen.

Pohjoinen huone

Kun astut kirkastuspihalle, näet lentävän avaimen pallon vieressä. Hän kuitenkin kiipeää portaita ylös, ajaa takaa ja olet hyvä lähtemään.

Keskushalli 1

Avain tässä on palapelin oven vieressä, joka on juomaluokan käytävällä.

Juomaluokkahuone

Toinen avain löytyy aivan Potions-luokkahuoneen ulkopuolelta, mikä tekee sen menettämisestä vaikeaa. Joten mene sinne ja valmistaudu takaa-ajoon.

Kirjasto

Avain löytyy aivan kirjaston sisäänkäynnin takaseinän läheisyydestä.

Neljän hengen piha

Yksi Daedalian Keysin paikoista Tylypahkan perinnössä on lähellä Levioso-patsasta, joka sijaitsee Quad Courtyardissa. Kuitenkin, kun olet löytänyt avaimen, se vie sinut sisäpihan sisäänkäynnille.

Eteishalli

Tässä avain sijaitsee itähallissa olevan villisian patsaan lähellä.

Suuri portaikko

Heti kun saavut vastaanottohalliin, nouse upeita portaita ylös ja jatka eteenpäin, kunnes löydät avaimen. Kun teet niin, juokset alakertaan ja voit vihdoin lyödä avainta pulmapelin oven lähellä.

Underground 1

Täällä North Hallissa sinun täytyy mennä alas portaita ja sitten astua sisään pienestä ovesta. Sen jälkeen jatka alaspäin liikkumista ja löydät avaimen nojaten lähellä lohikäärmepatsasta.

Underground 2

Kun olet lyönyt avainta lähellä lohikäärmepatsasta, jatka eteenpäin ja löydät itsesi varastohuoneesta. Sieltä yksinkertaisesti mene vasemmalle ja löydät helposti lentävät Daedalian Keys.

Faculty Tower - Flying Key -paikat

Saadaksesi tämän lentävän avaimen Tylypahkan perinnössä sinun on avattava Alohomora-loitsu suorittamalla The Caretaker's Lunar Lament. Tämä loitsu auttaa sinua avaamaan kaikki suljetut ovet ja ikkunat. Kun olet tehnyt niin, mene Faculty Toweriin ja kiipeä vain yläkertaan, kunnes näet täydellisen vartijan. Ja sieltä löydät avaimen, joka vie sinut kaappiin.

Perfectin kylpyhuone

Tässä avain on käytävän päässä Perfectin kylpyhuoneen sisäänkäynnin lähellä.

kellotorni

Tarvitset Alohamora-loitsun päästäksesi tämän Daedalic Keyn sijainteihin Tylypahkan perinnössä. Jos omistat sen jo, mene kellotorniin ja mene kaksintaisteluklubialueelle. Mene vain portaita ylös ja löydät etsimäsi lentävän avaimen.

Viaduktin sisäänkäynti

Tämä sisäänkäynti sijaitsee lähellä keskushallia. Kun olet mennyt sinne, mene portaiden läpi ja ohita lentävä liekki. Ja sitten löydät viimeisen avaimen kaapin avaamiseen.
Lue myös | Kuinka saada lentäviä sivuja Tylypahkan perinnössä
Nämä ovat kaikki lentävät Daedalian Keys -paikat velhomaailmassa. Kun olet avannut kaikki kaapit ja hankkinut talon kolikot, mene vain taloarkkuon. Ja kerää sen sisältämät henkilökohtaiset kodinkosmetiikkatuotteet puolestasi. Jos kuitenkin menetät näppäimien jäljen näppäinpainallusten välillä, varo vain välkkyvää ääntä. Tämä tiivistää kaiken paikoista, joista Daedalian avaimet löytyvät Tylypahkan perinnöstä. Kun olet täällä, katso tapoja nostaa tasoa nopeasti pelissä. Tarkista myös kuinka saada Merlinin viitta (Twitch Drop) helposti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up