Kuinka avata kaikki Fusion Karakuri Wild Hearts -sovelluksessa

Wild Hearts -pelissä päätehtävänäsi pitäisi olla kaikkien pelissä saatavilla olevien Ancient Fusion Karakurien avaaminen. Tämän luokan laitteet eivät vain suojaa sinua taisteluissa, vaan myös lisäävät aiheuttamasi vahingon määrää. Asiattomille Fusion Karakuri on monimutkainen yhdistelmä Basic Karakuria. Joten kuten on sanomattakin selvää, pelaajan on ensin avattava perus-Karakuri saadakseen käsiinsä Fusion-pelit. Jos et malta odottaa saavasi ne kaikki, olemme täällä auttamassa. Tässä oppaassa olemme maininneet vaatimukset kaikkien Fusion Karakurin lukituksen avaamiseksi helposti.

Table
 1. Kuinka avaan kaikki Fusion Karakurit Wild Heartsissa? (Vaatimukset)
  1. Murata
  2. Jytinä
  3. Hoitava sumu
  4. Ilotulitus
  5. Elementaalinen lyhty
  6. Kilpi seinä
  7. Toistuva varsijousi
  8. Tähtipommi
  9. Hoitava höyrystin
  10. Ketjuloukku
  11. paalunkuljettaja
  12. Harppuuna
  13. Taivaallinen kilpi
  14. Taivaallinen kaanoni

Kuinka avaan kaikki Fusion Karakurit Wild Heartsissa? (Vaatimukset)

Wild Heartsissa sinun on aktivoitava Fusion Karakurin lukitus Inspiraation salama. Tämä voidaan tehdä vain metsästämällä a tietty Kemono (hirviö) ja käyttämällä a tietty liike. Mikä pakottaa hahmon sulautumaan Perus Karakuri rakentaa jotain monimutkaista ja hyödyllistä. Ennen kuin teet niin, varmista kuitenkin, että sinulla on seuraavat asiat Perus Karakuri avattu ja varustettu. Älä myöskään unohda tuoda tarpeeksi Rivi tarvitaan rakennusprosessin loppuun saattamiseen. Kun kaikki vaatimukset on täytetty, odota tiedostoa taistelun aikana Inspiraation salama ilmestyyja heti kun se tapahtuu, paina vain pyydä painiketta. Jos menetät sen vahingossa tai peruutat sen, sinun on käytävä läpi prosessi uudelleen. Tämä on yksi kolmesta Karakuri-päätyypistä, jotka riippuvat yksinomaan avaamastasi Karakurista. Ennen kuin aloitat Fusion-pelien lukituksen avaamisen, älä unohda hankkia Karakurin perusversiot peliin. Pelaajat voivat helposti tarkastella Fusion Karakurin hankintavaatimuksia Karakuri/Tree menu. Valikko ei kuitenkaan näytä Kemonoa, jonka kanssa sinun on taisteltava, ennen kuin kohtaat sen pelissä. Mutta älä huoli, avuksesi olemme maininneet kaiken alla 15 Fusion Karakuri ja sen avaamisvaatimukset.

Murata

Bulwarkin lukituksen avaamiseen tarvitset Karakurin tapaus ja metsästää Kingtusk Kemono saada inspiraatiota. Se on puolustava Karakuri, joka voi auttaa sinua estämään vastustajan hyökkäykset käyttämällä kuusi laatikkoa muurin luomiseen.

Jytinä

Jos haluat hankkia Pounderin, varmista, että sinulla on Karakuri kevät ja metsästää Kemono Spineglider laukaisemaan inspiraation salama. Tämä on yksi hyökkäävistä Karakureista, joka käyttää vasaran päätä tehdäkseen paljon vahinkoa.

Hoitava sumu

Wild Heartsissa tarvitset tämän Fusion Karakurin avaamiseen Karakuri perusluisto ja täytyy metsästää Kemono lavaback. Ja taistelun aikana se laukaisee inspiraation salaman, jonka avulla voit parantaa itsesi.

Ilotulitus

Jotta saat ilotulituksen, älä unohda avata sen lukitusta Perus Karakuri taskulamppu. Jos sinulla on se jo, mene metsästämään Kemono Dreadclaw. Tätä Fusion Karakuria käytetään erityisesti lentävien hirviöiden poistamiseen.

Elementaalinen lyhty

Pelaajat voivat avata tämän varusteen Karakuri häkki ja purjelentokone ja aloita metsästys Gritdog Kemono saada laukaista inspiraation salama. Ja kun se on avattu, se antaa sinulle erilaisia ​​​​elementaalisia hyökkäysharrastajia.

Kilpi seinä

Saadaksesi Shield Wall Fusion Karakuri, sinun on avattava lukitus Kotelo ja jousi ja lähteä metsästämään Kemono Goldshard. Ja heti kun Kemono käyttää tiettyä hyökkäystä, se laukaisee inspiraation salaman puolestasi. Tämä on puolustusrakennelma, joka suojaa sinua hyökkäyksiltä jonkin aikaa.

Toistuva varsijousi

Saadakseen Repeater Crossbow'n pelaaja tarvitsee Purjelentokone ja piketti taistellessaan Smokebeak Kemono laukaisemaan inspiraation salama. Tätä Karakruita käytetään myös lentävien hirviöiden ampumiseen tappavien nuolien avulla.

Tähtipommi

Wild Heartsissa tarvitset Star Bomb Fusion Karakurin avaamiseen Perus Karakuri taskulamppu ja jousi. Kun sinulla on se, mene metsästämään Sporetail Kemono ja odota, kunnes inspiraation salama laukeaa. Kuten Karakurin nimi kertoo, sitä käytetään pommina villien hirviöiden räjäyttämiseen.

Hoitava höyrystin

Tarvitset tämän Karakurin hankkimiseksi Perus Karakuri taskulamppu JA Taivaallinen Rivi. Kun olet saanut ne, metsästä ne Sapscourge Kemono saada inspiraatiota. Tämä Fusion Karakuri auttaa sinua parantamaan taisteluhaavoja helposti.

Ketjuloukku

Saadaksesi Chain Trap Fusion Karakuri, varusta Laati ja tanko ja taistella vastaan Kuolemanmetsästäjä kemono. Sen jälkeen odota vain inspiraation välähdystä ja paina pyyntöpainiketta saadaksesi ansaan hirviön, jonka kanssa taistelet.

paalunkuljettaja

Wild Heartsissa voit avata Pile Driver Fusion Karakurin lukituksen yhdistämällä sen napa ja taistella kanssa Amaterasu Kemono. Tämä on yksi lähihyökkäyksistä, joka auttaa sinua käsittelemään vahinkoa helposti.

Harppuuna

Harppuuna voidaan avata fuusiolla Jousi ja napa taistelussa kanssa Amaterasu kemono. Tämän suuren vaurion laitteen avulla metsästäjä voi hyökätä sekä maa- että ilmahirviöitä vastaan ​​helposti.

Taivaallinen kilpi

Avaaksesi Celestial Shieldin varmista, että sinulla on Perus Karakuri-rintakehä ja Taivaallinen Edelleen. Kun olet valmis, etsi Emberplume Kemono käynnistääksesi inspiraation salaman. Tämä puolustava rakennelma suojaa sinua hyökkäyksiltä, ​​kun olet heikko.

Taivaallinen kaanoni

Hanki Celestial Canon varmistamalla, että sinulla on Soihtu ja taivaallinen ankkuri. Jos teet, niin taistele kanssasi Kultainen myrsky Kemono laukaisemaan inspiraation salama. Nämä olivat kaikki Fusion Karakuri, jonka voit helposti avata pelissä. Kuten edellä mainittiin, älä unohda ottaa mukaan tarpeeksi Filiä käyttääksesi näitä vanhoja laitteita ja rakennelmia. Jos ne ovat jo loppumassa, katso tiedostoa puita tai kiviä ja sinä pärjäät. Kuitenkin haittapuolena pelaajat voivat kuljettaa vain enintään 12 Karakuri-lankaa kerrallaan. Mutta onneksi se voidaan päivittää etsimällä tiedosto Tsukumo oliot. Tämä tiivistää kaiken siitä, kuinka Fusion Karakuri avataan helposti Wild Heartsissa. Kun olet täällä, tarkista se kuinka avata aseita pelissä. Tutustu myös Tulevien vuoden 2023 pelien julkaisupäiväkalenteri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up