Kaikki uudet liman sijainnit Slime Rancher 2:ssa

Se ei ole vain sinä, monet Slime Rancher 2 -fanit ihmettelevät, mistä löytää uusia Slimes. Tässä pelissä kehittäjät ovat esittäneet joukon upouusia limaisia ​​olentoja, jotka voit saada kiinni ja lisätä maatilallesi. Jotkut niistä ovat jopa melko harvinaisia ​​ja tavallaan tuskaa lisääntyä. Tämä johtuu siitä, että heillä on tiukka ruokavalio ja he voivat kuolla, jos heille ei anneta heidän pitämäänsä ruokaa. Toisaalta jotkut limat eivät selviä auringonvalossa, joten tässä tapauksessa sinun on varmistettava niiden turvallisuus. Jos olet kokenut pelaaja etkä malta odottaa, että pääset kiinni uusiin oleuksiin pelissä, olemme täällä auttamassa. Alla olemme maininneet kaikki uudet Slimen ominaisuudet sekä niiden ruokavalion ja etsittävät sijainnit.

Table
 1. Mitkä ovat uudet Slimet Slime Rancher 2:ssa (paikat)
  1. Puuvillalima
  2. Kalastajan limaa
  3. Batty Slime
  4. Lentävä lima
  5. Keltuainen lima
  6. Sapelin limaa
  7. Ringtail limaa

Mitkä ovat uudet Slimet Slime Rancher 2:ssa (paikat)

Tässä ovat kaikki Slime Rancher 2:n uudet Slimet. Tarkista myös niiden sijainnit löytääksesi ne helposti pelistä.

 • Puuvillalima
 • Kalastajan limaa
 • Batty Slime
 • Lentävä lima
 • Keltuainen lima
 • Sapelin limaa
 • Ringtail limaa

Nämä ovat Slime-perheen uusia jäseniä, jotka pelaajat voivat vangita peliin. Kuten edellä mainittiin, kaikkia niitä ei ole helppo löytää ja kasvattaa. Mutta älä huolehdi mukavuudestasi, alla on kaikki tiedot, jotka sinun tulee tietää.

Puuvillalima

Tämä Slime voi antaa sinulle yhden pelin arvokkaimmista juonista. Löytääkseen sen pelaajien on mentävä Rainbow Fields, Starlight lanka& Amber Valley. Kun olet kiinni, muista ruokkia Cotton Slimes heidän suosikkiruokaansa, esim Vesisalaattia. Mutta jos sinulla on vaikeuksia löytää heidän suosikkiruokaansa, niin muut kasvissyöjät tekevät samoin. Älä myöskään unohda, että heillä on tiukka Kasvisruokavalio.

Kalastajan limaa

Angler Slime on yksi Slime Rancher 2:n uusista Slimeistä, ja löydät hänet kahdesta paikasta, Amber Valley JA Starlight lanka. Sieltä löydät nämä söpöt olennot vaeltelemassa maalla tai vedessä. Heidän lempiruokansa on Merikana ja sillä on tiukka Lihapohjainen ruokavalio.

Batty Slime

Batty Slime löytyy vain Amber Valley ja seuraa A Hedelmiin perustuva ruokavalio. Ja jos syötät heille heidän lempiruokaansa, esim Granaattiomena, silloin he ovat varmasti erittäin onnellisia ja antavat sinulle kaksinkertaisen summan. Kuitenkin, kun olet saanut Batty Slimes, varmista, että säilytät niitä aurinkosuojien alla tai ne saattavat kuolla pian.

Lentävä lima

Löytääksesi Flutter Slimen sinun on mentävä osoitteeseen Starlight lanka. Tämän tyyppisellä limalla on siivet ja niillä on taipumus lentää pois aina kun se saa mahdollisuuden. Tässä tapauksessa Sky Netin käyttö on paras valinta. Heidän lempiruokansa on Moondew nektaria ja sillä on tiukka Nektari-ruokavalio. Niille, jotka eivät tiedä, tämän tyyppistä ruokaa on erittäin vaikea löytää.

Keltuainen lima

Yolky Slime on yksi Slime Rancher 2:n uusista Slimeistä, eikä sinun tarvitse mennä minnekään erityiseen löytääksesi niitä. Tämä johtuu siitä, että voit löytää ne Joka paikassa. Tämä tekee niistä yhden helpoimmin pyydystettäviä ja säilytettäviä limoja. Tämä johtuu siitä, että heillä ei ole erityistä ruokavaliota ja se voi syödä mitä vain syötät.

Sapelin limaa

Sabre Slime löytyy enimmäkseen Powderfall Cliffs ja se on erittäin suloisen näköinen olento. He rakastavat syödä lempiruokaansa mm Ukkonen Kanat ja syö muuta kuin Liha.

Ringtail limaa

Löytääkseen Ringtail Slimen pelaajan on mentävä osoitteeseen Starlight lanka alueella ja sieltä he löytävät tarpeeksi tätä suloisen näköistä Slimeä. Muista kuitenkin säilyttää ne aurinkosuojan alla, muuten ne kuolevat ja ponnistelusi menevät varmasti hukkaan. Toisaalta heillä ei ole myöskään mitään ruokavaliota tai suosikkiruokaa he syövät kaikkea, mitä ruokit heille. Tämä tiivistää kaiken Slime Rancher 2:sta löytyvistä uusista lioista ja niiden sijainnista. Kun olet täällä, tutustu parhaat Slime- ja Largo-yhdistelmät pelissä. Tutustu myös Tulevien vuoden 2023 pelien julkaisupäiväkalenteri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up