Kuinka avata lukitut ovet, arkut ja häkit

Hogwarts Legacy sisältää lukemattomia nostalgisia hurmaa ja hurmaa, jotka voit avata tai hankkia. Kun edistyt, törmäät useisiin lukittuihin oviin, joihin pääsy on rajoitettu. Kohtaat myös useita korkean tason arkkuja, jotka kieltäytyvät avaamasta lukitusta. Mutta onko olemassa tapaa avata tai avata lukitut arkut tai ovet? Tutustu oppaaseemme lukittujen Tylypahkan perintöovien ja arkkujen avaamiseksi.
Vastuuvapauslauseke: Tämä opas sisältää joitain spoilereita, jotka liittyvät päätarinatehtävään. Joten jos pidät spoilereita, nyt on paras aika palata takaisin ja tarkistaa tilanne myöhemmin.

Table
 1. Lukittujen ovien ja arkkujen avaaminen Tylypahkan perinnössä
  1. Kuinka saada Alohomora Charm (Unlock Spell)
  2. Kuinka nostaa tasoa tai päivittää Alohomora Charm Tylypahkan perinnössä

Lukittujen ovien ja arkkujen avaaminen Tylypahkan perinnössä

Voit avata lukittujen ovien tai korkeamman tason arkkujen lukituksen oppimalla ja käyttämällä Tylypahkan perinnön Alohomora-sotilaa. Tätä varten sinun on täytettävä tiedosto Kuun vartijan valitus tutkimusta. Koska tämä on päätarinatehtävä, sinun ei tarvitse huolehtia sen häviämisestä pelissä. Saat tämän tehtävän pelin varhaisessa vaiheessa, kun etenet sen läpi tärkeimmät tarinan tehtävät. Saat tämän tehtävän, kun olet suorittanut sen Kirjailija: Percival Reckham oikeudenkäyntiä. Kun olet suorittanut Keeper's Lament -tehtävän, voit avata lukittujen ovien lukon Alohomora-loitsun avulla. Joten, näin voit avata lukitut ovet ja arkut:

 • Heitä ensin Alohomora-loitsu lukittuihin oviin tai arkkuihin. Tämä ohjaa sinut nopeaan minipeliin valitsemaan ne.
 • Näet vihreän ja punaisen kipinän ulko- ja sisärenkaissa vaihteiden ympärillä. Tämä minipeli koostuu molempien vaihteiden pyörittämisestä samanaikaisesti.
 • Jos käytät yhtä ohjainta, voit käyttää molempia analogiset tikut tarkistamaan renkaat.
 • Tarkistaaksesi, näkyykö sisärenkaassa punaista kipinää, sinun on käytettävä vasen analoginen tikku. Ja sinun on käytettävä oikeaa analogista sauvaa ohjataksesi ulkorengasta a vihreä kipinä.
 • PC-pelaajille A JA D-näppäimet tarkista sisärenkaan punainen kipinä. Vaikka ulkorenkaat, JA JA Q-näppäimet tarkista vihreä kipinä.
 • Sinun on vain asetettava molemmat renkaat riviin avataksesi oven, laatikot ja häkit.

Vaikka minipeli näyttää ensi silmäyksellä monimutkaiselta, se on melko yksinkertainen. Sinun tarvitsee vain avata lukitus ja hankkia Alohomora-koru avataksesi lukitut ovet tai arkut Tylypahkan perinnössä.

Kuinka saada Alohomora Charm (Unlock Spell)

Kuten edellä mainittiin, voit saada tämän viehätyksen suorittamalla vartijan kuun valituksen. Tämä tehtävä pyörii Tylypahkan huoltajan Gladwin Moonin ympärillä.

 • Haun aikana se pyytää sinua keräämään kaksi Demiguise-kuun patsasta rajoitetulta alueelta.
 • Kun suoritat tehtävän, sinut palkitaan Alohomora Charmilla, jonka voit avata taso 1 suljetut ovet.
 • Avataksesi jokaisen lukitun oven tai arkun sinun on käytettävä yllä olevaa menetelmää ja suoritettava minipeli.

Mutta avataksesi lukittujen ovitasojen lukituksen, sinun on päivitettävä Alohomora-sotilaa.

Kuinka nostaa tasoa tai päivittää Alohomora Charm Tylypahkan perinnössä

Voit lisätä Alohomoran viehätysvoimaa tuomalla tietyn määrän Demiguise Moon -patsaita Gladwin Mooniin. Tylypahkan perinnössä Alohomoran viehätysvoimassa on kolme tasoa. Koska voit korjata näitä patsaita vain yöllä, saatat joutua muuttamaan aikaa Kartta-valikon avulla. Joten tässä on määrä Demiguise Moon -patsaita, jotka sinun on kerättävä ja annettava päästäksesi Alohomoran tasolle:

 • Taso 1 Alohomora Charm: Tuo kaksi Demiguise Moonin patsasta ja suorita tehtävä Lunar's Lament of the Keeper.
 • Taso 2 Alohomora Charm: Tuo seitsemän Demiguise Moonin patsasta Gladwin Moonille.
 • Taso 3 Alohomora Charm: Tuo kolmetoista Demiguise Moonin patsasta Gladwin Moonille.

Alohomora Charmin päivittäminen voi auttaa sinua avaamaan korkeamman tason lukitut ovet, arkut ja häkit. Varmista siis, että päivität tasolle 3 saadaksesi korkeamman tason pääsyn. Siinä on kyse Tylypahkan perinteisten lukittujen ovien ja arkkujen avaamisesta. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka nopeasti taso nousee, kuinka saada lentäviä sivuja, Kuinka saada Merlinin viittaJA Lisäksi Tylypahkan perintöoppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up