Tylypahkan perintö, kaikki seuralaiset selitetty: Player Edit

Hän Harry Potter -sarjan tapaan luotetut ystäväsi ovat kumppaneita Tylypahkan perinnössä. Voit olla vuorovaikutuksessa näiden hahmojen kanssa ja suorittaa tehtäviä heidän puolestaan. Vastineeksi hahmosi voi saada erityisiä kykyjä, jotka voivat olla hyödyllisiä pomotaisteluissa. Joten, ilman pitkiä puheita, aloitetaan.

Table
  1. Tylypahkan perintö, kaikki seuralaiset selitetty
    1. Sebastian Salvo
    2. Unikon kakku
    3. Natsai Onai
    4. Amit Thakkar

Tylypahkan perintö, kaikki seuralaiset selitetty

Tylypahkan perinnössä on kirjoitushetkellä vain neljä toveria. Olemme maininneet, keitä he ovat, heidän kotinsa ja lyhyen taustatarinan jokaiselle heistä:

Sebastian Salvo

Sebastian Sallow oli luihulainen oppilas 1700-luvun lopulla Tylypahkan noituuden ja velhojen koulussa. Hän ei epäröi rikkoa sääntöjä eikä pelkää rangaistusta. Sebastian on äärimmäisen määrätietoinen astuakseen vaarallisiin pimeisiin taiteisiin. Hän uskoo, että hyvän tai huonon taikuuden välillä ei ole eroa. Sebastian haluaa vain käyttää sitä pelastaakseen siskonsa tappavalta taudilta.

Unikon kakku

Poppy on yksi Tylypahkan perinnön ystävällisimmistä kumppaneista. Hän kuuluu Hufflepuff-taloon ja on suuri eläinten ystävä. Hänellä on ystävällinen sydän, joka näkyy hänen rakkaudessaan kaikkia Tylypahkan perinnön ylimaailman maagisia petoja kohtaan.

Natsai Onai

Natsai varttui Afrikassa vaikean lapsuuden aikana. Hänen isänsä tapettiin, kun hän yritti suojella häntä rosvoilta. Se on nyt osa Gryffindor-taloa Tylypahkan perinnössä. Eikä ole yllätys, että Natsai on vahva, rohkea ja nopeajärkinen. Hän on jo aika hyvä taikuudessa. Natsai osallistui yhteen maailman suurimmista velhokouluista - Uagadou - ennen siirtymistään Tylypahkaan.

Amit Thakkar

Tapaat monia luokkatovereita Gryffindorista, Slytherinistä, Hufflepuffista ja kyllä, jopa Korpinkynsistä. Tähtitiedettä rakastava Amit on vain yksi niistä luokkatovereista. #Tylypahkan perintö pic.twitter.com/eJsaz4MkzT
- Tylypahkan perintö (@HogwartsLegacy) 18. marraskuuta 2022 Amit pyrkii taikuuden historioitsijaksi. Hän on poikkeuksellisen taitava opiskelija ja kuuluu Korpinkynnen taloon Tylypahkan perinnössä. Hänen toistaiseksi suurin harrastuksensa on tähtien katselu. Amitilla oli myös nykyaikaisimmat kaukoputket. Eikä siinä vielä kaikki, Amit oli myös suunnitellut ensimmäisen muistelmakirjansa.
Lue myös: Milloin Tylypahkan perintö tapahtuu?
Tämä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää kaikista Tylypahkan perinnöistä. Lisää tällaisia ​​oppaita löydät omistetuista oppaistamme Tylypahkan perintö Relow Game -osiossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up