Room of Requirement selitetty Tylypahkan perinnössä

THE Vaatimukset huone (tunnetaan myös nimellä Come and Go Room) ilmestyy Tylypahkan perinnössä, ja pelaajat ihmettelevät, kuinka sitä käytetään. Harry Potterin maailmassa tämä salainen huone ilmestyi apua tarvitseville ihmisille. Mutta tässä pelissä, kun avaat sen, se toimii turvasatamana sinulle. Tässä huoneessa voit tehdä monia hienoja asioita, ja kerromme sinulle niistä kaiken.

Table
 1. Kuinka avata vaatimushuone Tylypahkan perinnössä
 2. Mitä tehdä vaatimushuoneessa
  1. 1. Mukauta sitä voimakkaasti
  2. 2. Päivitä varusteesi
  3. 3. Käytä aseman tunnistetta
  4. 4. Tee juomia
  5. 5. Maatilan resurssit juomia varten
  6. 6. Kesytä pedot Vivariumissa

Kuinka avata vaatimushuone Tylypahkan perinnössä

Avataksesi Room of Requirementin lukituksen sinun on suoritettava päätehtävä nimeltä "lentoluokka". Tämä on 19. päätehtävä ja täyttämällä sen saat useita Pöllö postikirjeet. Etsi se sieltä Professori Weasly. Sitten voit käyttää tiedostoa "Tarvittava huone" haku osoitteesta Tehtävä-valikko. Kun olet hyväksynyt, suuntaa Astronomy Towerin seitsemännen kerroksen käytävälle. Siellä hän opettaa sinulle, kuinka pääset Vaatimushuoneeseen ja siinä käytettävät loitsut.

Mitä tehdä vaatimushuoneessa

Kuten mainittiin, tämä huone on kuin kotisi Tylypahkan linnassa. Kun edistyt pelissä, muutat sen yhdestä huoneesta täysimittaiseksi toimintopohjaksi. Tässä on asioita, joita voit tehdä Vaatimushuoneessa:

1. Mukauta sitä voimakkaasti

Harry Potterin maailmassa vaatimushuone on varustettu etsijän tarpeilla. Peliä pelatessasi voit muokata kaikkea itse. Voit lisätä huonekaluja, työpisteitä, seinäkoristeita ja paljon muuta Summon-valikosta. Muuten voit muokata sitä mieleiseksesi. Jos se on mielestäsi vaikuttava, sinun on tiedettävä, että koko katto on myös muokattavissa.

2. Päivitä varusteesi

Koska tämä on RPG, sinulla on mahdollisuus päivittää hahmojasi ominaisuuksilla ja päivityksillä. Nämä auttavat sinua taistelussa vahvempia velhoja ja vihamielisiä olentoja vastaan. Voit tehdä tämän käyttämällä Enchanted Loomia Vaatimushuoneessa. Tämä auttaa sinua Käytä ominaisuuksia ja päivitä varusteitasi.

3. Käytä aseman tunnistetta

Tässä pelissä kohtaat paljon laitteita ryöstämällä arkkuja ja vihollisia. Joillakin niistä on omia päivityksiä, mutta ne ovat tuntemattomia. Voit käyttää tunnistusasemaa ominaisuuksien tunnistamiseen maksutta.

4. Tee juomia

juomat ne ovat tärkeä osa tätä peliä ja voit valmistaa ne suoraan Room of Requirementissa. Nämä juomat auttavat sinua palauttamaan terveyden, lyhentämään latausaikaa, muuttumaan näkymättömiksi ja paljon muuta kaksintaistelujen aikana.

5. Maatilan resurssit juomia varten

Materiaalien etsimisen tai ostamisen sijaan voit kasvattaa niitä itse ruukuissa. Pelin edetessä voit ostaa isompia ruukkuja, kompostoreita lannoitteita varten ja monitoimikoneita, joilla voit muuttaa kasveista käyttökelpoisia materiaaleja.

6. Kesytä pedot Vivariumissa

Yksi Room of Requirementin parhaista ominaisuuksista on vivarium. Tunnet heidät, jos olet nähnyt Fantastic Beasts -elokuvan. Jos ei, nämä ovat maagisia maailmoja, joissa voit tallentaa ja kesyttää seikkailujen aikana löytämäsi pedot. Vivariumit itsessään ovat erittäin muokattavissa. Voit lisätä eläinten ruokkimia, lelulaatikoita ja paljon muuta eläinten hoitamiseksi. Vastineeksi he tarjoavat sinulle harvinaisia ​​ja tärkeitä esineitä. Siinä kaikki, mitä tehdä Tylypahkan Legacy Room Of Requirements -huoneessa. Jos pidit tästä oppaasta, katso lisää oppaastamme Tylypahkan Wikiopas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up